Preudhomme: "Beşiktaş Baskı Altında Olacak" - Son Dakika
Spor

Preudhomme: "Beşiktaş Baskı Altında Olacak"

Preudhomme: "Beşiktaş Baskı Altında Olacak"

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preudhomme, Beşiktaş’ın baskı altında olacağını kendilerinin ise rahat olacağını söyledi.

18.03.2015 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preudhomme, Beşiktaş'ın baskı altında olacağını kendilerinin ise rahat olacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Club Brugge'de teknik direktör Michel Preudhomme ve futbolcu Timmy Simons, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam, rakibe göre sürekli değişik şeyler denediklerini belirterek, "Sahada o an ne yapacağınız rakibinizle ilgili, oyunun gidişatına göre farklı stratejiler deniyorsunuz. Benim de teknik direktör olarak vereceğim reaksiyon anlık oluyor. Değişik taktikler deniyoruz" şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili bir soruya ise Preudhomme, "Öncelikli hedefimizi gruplardan çıkmaktı. Geçen yıl bunu kaçırmıştık. Geldiğimiz nokta da maçlara tur tur bakıyoruz. Oynadıkça ilerledikçe önümüze bakacağız. Ne kadar ileri olursa oraya kadar gitmeyi düşünüyoruz" diye cevapladı.

Beşiktaş'a karşı avantaj ve dezavantajları ile ilgili de açıklama yapan Belçikalı teknik iadam, "İlk maçtan bizim avantajımız var. Beşiktaş'ın avantajı ise daha fazla ihtiraslı ve maçı istemesi. Zaten Liverpool'u elediler. Bu da onları heveslendiriyor. Ama baskıda Beşiktaş'ın üzerinde olacak. Bizde baskı yok kendimizi başarılı olarak görüyoruz. Biz üzerimizde baskı hissetmeyeceğiz" diye konuştu.

Preudhomme sakatlığı bulunan Gedoz'un oynayıp oynamayacağının ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

Club Bruggelü futbolcu Timmy Simons ise ofansif bir takım olduklarını belirterek, "Yarın ne olacağı maçın gidişatına göre belli olacak. Sadece defansif anlamda oynamak tehlikeli olacaktır" açıklamasında bulundu.

CLUB BRUGGE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş'la yarın rövanş maçında karşı karşıya gelecek olan Club Brugge, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda son çalışmasını yaptı. Teknik direktör Michel Preudhomme yönetiminde 15 dakikası basına açık olan antrenman taktik çalışmayla sona ererken, Belçika temsilcisi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Preudhomme: 'Beşiktaş Baskı Altında Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement