Prison Break Geri Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

Prison Break Geri Dönüyor

Prison Break Geri Dönüyor

Uzun süredir devamının gelmesi beklenen yabancı dizi Prison Break bu akşam yeniden başlıyor.

05.04.2017 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir devamının gelmesi beklenen yabancı dizi Prison Break bu akşam yeniden başlıyor. Dizinin ufak 5 dakikalık tanıtımı yayınlandı.

DC'nin efsanelerinin toplandığı DC's The Legends of Tomorrow dizisinin iki önemli başrol oyuncuları Wentworth ve Dominic Purcell, dünyanın en muhteşem dizilerinden olan Prison Break'te yeniden yeni sezon için birleşiyorlar. 4.sezonun bitiminin ardından herkesin merakla beklediği "Bu dizinin devamı gelir mi?" sorusunun cevabı bu akşam veriliyor.

prison break

Bu akşam 8 yıllık aranın ardından Amerika'da yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin 5 dakikalık bir tanıtım fragmanı yayınladı. Dizinin son orjinal kadrosu yeniden toplanarak izleyicileri ekrana kilitleyecekler.

2005 yılında başlayan dizi 2009 yılına kadar soluksuz bir şekilde devam etti. Hatta Türkçe dublaj çalışmaları ile birlikte televizyonlarda da yayınlandı. Wentworth Miller ve Dominic Purcell'in başrollerini aldığı dizinin diğer bir önemli oyuncusu ise Sarah Wayne Calli de yer almak üzere dizinin kilit oyuncuları yeniden toplanıyor.

>

Prison Break is back! Watch the first 5 MINUTES right now before Tuesday's premiere.

>Prison Break paylaştı: 3 Nisan 2017 Pazartesi

Dizinin 2009 yılında final yaptığı bölümde Michael yani Wentworth Miller'ın yaşattığı karakter bir patlama sonucu ölüyordu. Ancak dizinin fragmanında ölmediği açıklanıyor. Yeni sezona Yemen'in tehlikeli hapishanelerinden Ogygi Hapishanesi'nde başlanıyor.

Yeni sezona oldukça iddialı giren dizi için inşallah bir 4 sezon daha devam eder diyoruz. ve bu akşam Amerika'da 21.00'da yayınlanmasını merakla bekliyoruz.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Prison Break Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement