4 Kez Düğün Yapan Priyanka Chopra Kimdir? - Son Dakika
Magazin

4 Kez Düğün Yapan Priyanka Chopra Kimdir?

4 Kez Düğün Yapan Priyanka Chopra Kimdir?

Hint oyuncu Priyanka Chopra'nın geçtiğimiz günler Nick Jonas ile olan evliliğini kutlamak için yaptığı üç düğün gündem olmuştu. Şimdilerde dördüncü düğünü de yapmayı planlayan Chopra, gündem de yine yerini aldı. Peki, 4 farklı düğün organize eden Priyanka Chopra kimdir, kaç yaşındadır?

29.12.2018 10:10  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistanlı dünyaca ünlü oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün Amerikalı Nick Jonas ile Hindistan'da muhteşem bir düğünle evlenmişti. Balayının ardından Amerika'da ikinci bir düğün yapan güzel oyuncu, üçüncü kez Hollywood ünlüleri için bir resepsiyon düzenlemişti. Düğüne doymayan Chopra'nın 4. düğünü de yapmayı planlaması duyanları şok etti. Bu haberin ardından Hollywood ve Bollywood'un güzel oyuncusu hakkında kafalarda sorular oluştu. Peki, Priyanka Chopra kimdir, kaç yaşındadır?

PRİYANKA CHOPRA KİMDİR?

18 Temmuz 1982 yılında Hindistan'da doğan Priyanka Chopra, La Martiniere Kız Okulu'na gitti. Annesi ve babası doktor olan Chopra, Amerika'da Massachusetts'de "Newton North High School"da ve Cedar Rapids, Iowa'da bulunan "John F. Kennedy" Lisesinde eğitim görürken burdan ayrıldı ve 2000'de Hindistan'a geldi.

4 Kez Düğün Yapan Priyanka Chopra Kimdir?

DÜNYA GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇİLDİ.

Hindistan'da "Army Public School" ile liseyi tamamladı. Üniversiteyi Hindistan Mumbai'deki "Jai Hind College"de okuyan Chopra, 18 yaşında Miss India'ya katıldı. Bayan Hindistan seçildikten sonra Miss World'de Dünya Güzellik Kraliçesi seçildi. Daha öncesinde moddellik yapan güzel oyuncu, yarışmayı kazandıktan sonra film tekliifleri almaya başladı.

ADI "DÜNYANIN EN ETKİLİ 100 İNSANI "LİSTESİNDE

İlk filmi "Thamizhan" rolünden itibaren yükselişi hız kesmedi.Aynı zamanda batı klasik müziği eğitimi de alan Priyanka Chopra, 2016'da "Amerikan Time's" Dergisinin oluşturduğu "Dünyanın en etkili 100 insanı" listesinde kendine ünlü Hindistanlı yönetmen Aamir Khan ile birlikte yer buldu. Hem Bollywood'un hem de Hollywood'un gözde starlarından biri olan Chopra 2017'de Baywatch filminde Vin Diesel ile oynadı. Hindistan'daki en çok kazanan ve en popüler oyunculardan biri olan başarılı oyuncu "En iyi kadın oyuncu" dalında Ulusal Film Ödülü ve Filmfare Ödüllerini kazandı.

Son Dakika Magazin 4 Kez Düğün Yapan Priyanka Chopra Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement