Procat ve Multinet Up'tan güçlü iş ortaklığı - Son Dakika
Güncel

Procat ve Multinet Up'tan güçlü iş ortaklığı

'Güvenilir iş ortağı' mottosuyla çalıştığı şirketlere değer katan Procat, Multinet Up'a sunduğu inovatif çözümler ve oluşturdukları ortak sinerji sayesinde firmaya maksimum fayda sağladı.

21.08.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada ve Türkiye'de, akıllı hizmet çözümlerini kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up, zengin ürün ve hizmet yelpazesi ile sektördeki liderliğini pekiştirmeye devam ediyor. Teknoloji ve inovasyona sürekli yatırım yapan firma, çağrı merkezi alanında ise Procat'ten destek alıyor.

Dijitalleşme alanında gösterdikleri başarının arkasında inovasyona verdikleri önemin yattığını belirten Multinet Up CEO'su Demirhan Şener; "Bizler için müşterilerimiz nezdinde yaratılan değerin kalıcı ve sürdürülebilir olması çok önemli. Teknolojik gelişmelerin etkin bir şekilde hayatımızda yer almasının temelinde ise inovasyon var. Bu nedenle hem iş akışlarımızda katma değer yaratmak, hem de marka algımızı yükseltmek ve müşteri deneyimini arttırmak için yeni teknolojilere sürekli yatırım yapıyoruz." dedi.

"İnovasyon, sürdürülebilir kalkınmanın ve refahın yolunu açar." şeklinde konuşan Şener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kurulduğu 2004 yılından bu yana inovatif gelişmeleri yakından takip eden, sunduğu ürün ve hizmetleri sürekli yeni teknolojilere yatırım yaparak güncelleyen Procat ile yollarımız bu felsefede kesişti. Uzman olduğumuz konuda faaliyet göstermeyi ve çağrı merkezi teknolojileri konusunda ise Procat ile çalışmayı tercih ettik. Multinet Up olarak lider olduğumuz alan, finansal teknolojiler. Biz çağrı merkezi konusunda uzman değiliz. Çağrı merkezi kendi başına ciddi bir iş. Bu sürecin yönetilmesi, iş modeli, personel istihdamı, onların eğitilmesi, motivasyonu ve başarısı hepsi ayrı bir konu. Bu nedenle biz konuyu uzmanına bırakmak istedik ve profesyonel olarak bir kurumdan hizmet almayı uygun gördük.

Otomasyondan güç ve kalite doğdu

Multinet Up olarak odağımızı finansal teknolojiye dair çözümler geliştirmeye yönelttik. Procat, ihtiyaçlarımızı saptayan ve analiz eden, iş aksaklıklarını tespit edip, bu yönde çözüm üreten bir şirket. Çağrı merkezi teknolojileri alanında yeni bir yapı inşa etmek, zaman ve emek harcamak yerine, bu işi en iyi bilen kurum ile çalışıp, onun gücünü Multinet Up bünyesine entegre etmek bize çok daha akıllıca geldi."

Şener sözlerini şöyle noktaladı: "Şu anda teknolojik altyapımızı destekleyen santral ve onun işletilmesi tamamen Procat'e ait. Procat ekibi maksimum verimlilik için iş ihtiyaçlarımızı saptıyor ve bize çözüm önerileri sunuyor. Bizim bu büyük ekosistem içerisinde otomatize edebildiğimiz her şey, bize verimlilik, kalite ve kullanıcı nezdinde de kolaylık olarak geri dönüyor. Kalite ile kolaylık bizim çok önem verdiğimiz konular ve burada başarılı sonuçları gördükçe, yeni şeyler yapmak üzere daha çok motive oluyoruz." dedi.

Karşılıklı değer yaratacak birliktelik

Multinet Up ve Procat iş birliği kapsamında, Multinet Up'ın iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satınalmaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için sunduğu çözümlerin. tanıtımı ve satışı için aramalar Procat tarafından yapılıyor. Procat uzmanlarınca, görüşmelerde müşterilerin ihtiyaçları ve beklentileri algılanarak, firmalara özel iş geliştirmeleri yapılıp, müşteriye uygun olabilecek çözümler de sunuluyor.

Procat ve Multinet Up arasındaki iş birliğinin karşılıklı değer yaratmak üzerine kurulu olduğunu belirten Procat CEO'su Tarkan Ersubaşı; "Multinet Up'ın hem organizasyon yapısı, hem iş yapış modeli, Procat ile paralel yapıda. Bu nedenle güzel bir sinerji oluşturduk. İki firma arasındaki iş ortaklığında herkes en iyi yaptığı işe odaklandı ve maksimum fayda sağladı. Multinet Up'a ilk etapta, çağrı merkezi altyapısı için destek sunduk. En yeni teknolojilerle süreci iyileştirmeye çalıştık. Sonrasında ise daha farklı neler yaparız diye konuşmaya başladık. Multinet Up aslında geleneksel bir yemek kartı şirketi mi? Değil. Herkes öyle sanıyor ama aslında Multinet Up bir Fintech şirketi. Bu anlamda hem kurumlara, hem de bireylere sunduğu birçok ürün ve çözüm var." dedi.

Öte yandan Procat'in kurulduğundan bu yana Multinet Up müşterisi olduğunu da ifade eden Ersubaşı, "Müşterisi olduğumuz şirket ile çalışmak bizler için çok önemli. Multinet Up inandığımız bir sistem sunmanın ötesinde yemek, akaryakıt gibi süreçleri hızla muhasebeleştirerek zaman ve emek tasarrufunda bulunmanıza olanak tanıyor. Multinet Up bu yüzden 'Ben bir finansal teknoloji şirketiyim, teknoloji ile firmaların finansal yönetimini kolaylaştırıp, daha avantajlı hale getirebilirim.' diyor. İşte bu noktada bizim iş birliğimiz daha anlamlı bir hale geliyor. Biz de Procat olarak onlara sadece bir müşteri temsilcisi ya da teknoloji kiralayan bir firma olmaktan çıkıp, teknoloji ve süreç çözüm ortağı haline geliyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Tarkan Ersubaşı, sözlerini şu şekilde bitirdi:

"Multinet Up ile birlikte çağrı merkezi sektörü için birçok yeni ürün ve hizmet geliştireceğimize inanıyorum. Artık dünyada çok önemli trendler var. Bunların başında da teknolojinin, dijitalleşmenin hayatımızdaki yeri geliyor. Müşteri artık telefonun ucunda değil, müşteri bambaşka yerlerde. Mobilde, sosyal medyada, bloglarda. Bizlerin de buradan hareketle sadece çağrıları yöneten değil, iletişim kanallarını komple yöneten çözüm ortağı gibi hareket etmemiz gerekiyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Procat ve Multinet Up'tan güçlü iş ortaklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement