Prof. Dr. Canovas Aibü'de Seminer Verdi - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Canovas Aibü'de Seminer Verdi

Prof. Dr. Canovas Aibü\'de Seminer Verdi

Washington State Üniversitesi Biological Systems Engineering Bölümü Öğretim Üyesi ve Center for Nonthermal Processing of Food Direktörü Prof. Dr. Gustavo Barbosa Canovas, gıda sterilizasyonunda yenilikçi teknolojiler konusunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde seminer verdi.

02.11.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Washington State Üniversitesi Biological Systems Engineering Bölümü Öğretim Üyesi ve Center for Nonthermal Processing of Food Direktörü Prof. Dr. Gustavo Barbosa Canovas, gıda sterilizasyonunda yenilikçi teknolojiler konusunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde seminer verdi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM) tarafından düzenlenen seminerde Prof. Dr. Gustavo Barbosa Canovas, 'Novel Methods for the Sterilization of Food' başlığı altında, ısıl işleme alternatif yüksek basınç destekli sterilizasyon (PATS) ve mikrodalga destekli sterilizasyon (MATS) ile söz konusu bu teknolojilerin avantajları ve kullanım alanları hakkında bilgi verdi.

Akademisyenlerden ve öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Canovas'a seminerin sonunda, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Yenigıdam Müdürü Prof. Dr. Gülsün Akdemir Evrendilek tarafından AİBÜ logolu çini tabak ve çiçek takdim edildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Canovas Aibü'de Seminer Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement