Prof. Dr. Çomaklı: "İki Üniversitenin Yapacağı İş Birliği Şehrin Kalkınmasına İvme Kazandıracak" - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Çomaklı: "İki Üniversitenin Yapacağı İş Birliği Şehrin Kalkınmasına İvme Kazandıracak"

Prof. Dr. Çomaklı: "İki Üniversitenin Yapacağı İş Birliği Şehrin Kalkınmasına İvme Kazandıracak"

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya iade-i ziyarette bulundu.

15.03.2019 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Çomaklı'yı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Bülent Çakmak "Göreve başladığımız günlerde bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Rektör Çomaklı'ya bizde iade-i ziyarette bulunmak istedik. Bu ziyaretler vesilesiyle yakın zamanda devraldığımız bu önemli görevi layıkıyla yapmak için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Şehrimizin adını taşıyan üniversitemizi hızlı bir şekilde geliştirmek, ülkemizin iş ihtiyacına nitelikli iş gücü yetiştirmek ve gençlerin dinamik bir yapı içerisinde eğitim almasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda eğitim çıtamızı daha yukarı çıkarmak için Erzurum'daki tüm paydaşlarımızla beraber arayışlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Atatürk Üniversitesinin yetiştirdiği öğrenciler ve yaptığı akademik çalışmalarla şehrin kültürel ve ekonomik-sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten Rektör Çakmak, göreve başladıkları günden bugüne kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mevkidaşına teşekkür ederek, ülke bilimine katkı sağlamak adına omuz omuza vererek var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

"Doğu Anadolu Kariyer Fuarı İçin ETÜ'ye Teşekkür Ediyoruz"

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise, Prof. Dr. Bülent Çakmak ile uzun yıllar Atatürk Üniversitesinde birlikte çalıştıklarını ve meslek hayatına Erzurum Teknik Üniversitesine Rektörü olarak devam etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Erzurum için büyük önem arz eden bu iki kurumun ortaklaşa olarak çalışmasının şehrin kalkınmasına ivme kazandıracağını aktaran Rektör Çomaklı, yakın zamanda ETÜ ev sahipliğinde gerçekleşen Doğu Anadolu Kariyer Fuarının oldukça verimli geçtiğini, etkinliğe dahil olan tüm katılımcıların kariyer planlamalarına büyük katkı sağladığını ifade etti.

Her türlü çalışmanın paydaşı olmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getiren Rektör Çomaklı, şehrin ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projeler üretmek için sürekli iş birliği içinde olacaklarını ve arada kurulan iletişimi daha da güçlendireceklerini sözlerine ekleyerek nazik ziyaretlerinden dolayı Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak'a teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Çomaklı: 'İki Üniversitenin Yapacağı İş Birliği Şehrin Kalkınmasına İvme Kazandıracak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement