Prof. Dr. Mehmet Sağlam Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Mehmet Sağlam Açıklaması

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Afşin'e bağlı Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır beldelerindeki seçim bürolarını ziyaret etti.

25.05.2011 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Afşin'e bağlı Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır beldelerindeki seçim bürolarını ziyaret etti.

Sağlam, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsrafil Aslaner, İl Genel Meclis Üyeleri, belde belediye başkanları, AK Parti Afşin ilçe teşkilatı ve Gençlik Kolları ile birlikte Afşin'e bağlı Çobanbeyli, Arıtaş, Altunelma ve Tanır beldelerine yaptığı ziyaret sırasında partisine destek istedi.

Kahmarammaraş'ın ilçelerinin büyük bölümünde AK Parti'nin büyük bir oy patlaması yapacağını savunan Sağlam, "Allah'a şükür partimizin Kahramanmaraş ve ilçelerinde durumu çok iyi. Vatandaşlarımız bu işin şuuruna varmış durumda, her bakımdan. İnşallah önümüzde Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu elde edecek milletvekili sayısına ulaşacağız" dedi.

Afşin'den de bir milletvekili adayları olduğunu belirten Prof. Dr. Sağlam,

"Hamit Bülent Eken kardeşimiz, çok iyi yetişmiş düzgün bir insan. İnşallah Afşinliler kendisine büyük bir destek verecek. Aynı şekilde Andırın'da da İdris Tezcan kardeşim adayımız. O da partimize önceden beri hizmet eden bir arkadaşımız. Elbistan'dan adayımız var, inşallah bu kuzey ilçelerimizde bu seçimde büyük bir oy patlaması bekliyoruz. Kahramanmaraş kent merkezinde de durumumuz çok iyi" diye konuştu.

Merkez ve ilçelere bağlı tüm belde ile köyleri ziyaret etmeye devam ettiklerini ifade eden Sağlam, geceleri, evlerde ve mahalelerde toplantılar düzenlediklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye çapında alacağımız ciddi oylarla anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu elde edeceğimize inanıyorum. Diğer partilerin hali meydanda biliyorsunuz, kimisi kasetlerle meşgul, kimisi de önüne gelene iftira etmekle meşgul ve ikinci günde rezil oluyorlar. Eski bakanlar yolsuzluk yapmış diyorsun yüzüme söyle diyor, karşı karıya geline özür dilerim sen düzgün bir adamsın, ikinci gün geliyor eski bakanları yolsuzluk yaptıkları için benden icazet istiyor diyor. Böyle bir parti lideri nasıl olur.

Eski bir bakan senden özür falan dilediğinden değil, adam sana diyor ki, ben senin karşındayım ve şöyle veya böyle bir namussuzluğum varsa yüzüme söyle diyor. O parti lideri de, özür dilerim ben sana öyle bir şey demedim diyor. İşte bunların arkasından hala gidenler varsa şaşıyorum ben. Öbürü de çıkmış Amerika'daki Fethullah Hocanın kendi kasetleriyle uğraştığı kanaatinde, bu adam hayatında evlenmemiş ve hayatını Allah yoluna adamış bir adam ve dünya çapında okullar kurmaya çalışıyor adam neyle meşgul sen neyle meşgulsün. "

Prof. Dr. Sağlam, hırsızın hiç mi suçunun olmadığını, o çirkin işleri yapan adamlarının hesabına soracağına, bunu kim çekmiş, kim yapmış, çıksa ne olacak, çıkmasa ne olacak gibi boş sorular sorduğuna dikkati çekerek, "Bu kasetlerdeki görüntülerden şu anlaşılıyor, bu senin adamlarının düzgün olmadığını gösteriyor. Sen Amerika'daki adamdan ne istiyorsun. Bunlar böyle insanlar. Bugün arkasından gidecek parti de, adam da yok. Gelin hep beraber 12 Haziran'da AK partiye oy vererek sivil bir Anayasa yapılmasını sağlayalım. şekilinde konuştu.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Mehmet Sağlam Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement