Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Antalya Bilim Üniversitesinde Konferans Verdi - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Antalya Bilim Üniversitesinde Konferans Verdi

Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Antalya Bilim Üniversitesinde Konferans Verdi

Antalya Bilim Üniversitesi (ABÜ), yerli ve milli sanayinin gelişmesinde büyük rol oynayan Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek’i ağırladı.

07.03.2018 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Bilim Üniversitesi (ABÜ), yerli ve milli sanayinin gelişmesinde büyük rol oynayan Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek'i ağırladı.

Antalya Bilim Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan ABÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, "Kurtuluş Savaşımızdan bu yana her an yerli ve milli gelişimin önemini yaşamaktayız. Bugün de bu alanda ülkemize büyük katkıları olan Prof. Dr. Muhittin Şimşek'i ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Rektör Yüksek'in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Antalya Bilim Üniversitesi öğrencilerine 'Yerli ve Milli Sanayinin Gelişiminde Üniversite Gençliğine Düşen Görevler' başlıklı bir konferans verdi. Prof. Dr. Şimşek, öğrencilere günümüz dünyasında teknolojik bir obezite hastalığının yaşandığını, bilgiye ulaşmanın artık güç olmadığını ifade etti. Prof. Dr. Şimşek, günümüz dünyasında en çok Facebook, Twitter gibi sosyal medya şirketlerinin güçlenerek para kazandığını söyledi. Şuanda yerli ve milli savunma araçları ile ülkenin savunmasının gerçekleştirilmesinin büyük bir gurur olduğununu ifade eden Şimşek, Türkiye'nin ilk yerli otomobili 'Devrim' arabalarının hikayesini de paylaştı. Şimşek, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Antalya Bilim Üniversitesinde Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement