Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Açıldı

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Açıldı

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi, Vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla açıldı.

16.01.2016 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi, Vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla açıldı. Erbakan, milli görüşe sahip çıkan yüzbinlerin, milyonların olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi açışına katılan Fatih Erbakan'ı, burada Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Özvatan, Erbakan Vakfı Güney Marmara Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut, diğer ilçe başkanları ile vakıf üyeleri karşıladı. Açılışa, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım da katıldı.

Açılış konuşması yapan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan, bugün tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfımız'ın Bilecik şubesinin açılacağı Şeyh Edebali Hazretlerinin dizinin dibinde bizleri yalnız bırakmadığınız için bu kutlu günde hepinizden Allah razı olsun diyoruz. Ömrünü İslam'a hizmete adamış Fatih Erbakan aramızdadır. Bu güzel şubemizin açılışını gerçekleştirecekler" dedi.

"MİLLİ GÖRÜŞE SAHİP ÇIKAN YÜZ BİNLER, MİLYONLAR VAR"

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Cenabı Allah'tan bu temsilciliğin en hayırlı hizmetleri, en hayırlı faaliyetleri gerçekleştirmeyi nasip eylemesini istedi. Necmettin Erbakan hocanın vefat etmiş olduğunu ama Milli Görüş davası İslam Birliği ve büyük Türkiye idealinin ölmediğini anlatan Erbakan, sözlerine şöyle devam etti:

"Hayatını peygamberlerin yolundan gitmeye adamış büyük bir din adamının adını taşıyan bir vakfımızı açtığımız için Elhamdülillah diyerek sözlerimize başlıyoruz. Erbakan hocamıza, Ertuğrul Gazi hazretlerine, Şeyh Edebali hazretlerine layık evlatlar torunlar olmayı cümlemize nasip etsin inşallah. Bu açılışı Söğüt'te yaptık şimdi burada yapıyoruz. Bu açılışları tüm Türkiye'de yaparken dünyaya şu mesajı vermek istiyoruz. Erbakan hocamız aramızdan ayrılmış olabilir, kendisi artık aramızda olmayabilir. Onun arkasından onu davasına sahip çıkan milli görüşe sahip çıkan yüz binler, milyonlar var mesajını veriyoruz. Şu mesajı da vermiş oluyoruz. Evet Erbakan hocamız vefat etmiş olabilir ama milli görüş davası, İslam birliği ideali, yeniden büyük Türkiye ideali, yeni bir dünya ideali ölmemiştir bitmemiştir. Hakkın üstün tutulduğu yeni bir dünya idealine Erbakan Vakfı olarak sahip çıkacağız ve inşallah bu ideallere birer birer ulaşacağız Allah'ın izniyle. Bir takım kimseler Erbakan hocamızın vefatı ile son 10 -15 yılda oluşan gelişmelerde yanılgıya düşerek diyorlar ki bundan böyle Milli Görüşe ihtiyaç kalmamıştır. Bu son derece büyük bir yanılgıdır. Tam tersine Erbakan Vakfı olarak diyoruz ki Mili Görüşe, Erbakan hocamızın fikirlerine bugün Erbakan hocamızın hayatta olduğu dönemden çok daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır."

"SURİYE, IRAK, LİBYA PERİŞAN DURUMDA"

Ülke ve dünya meselelerine de değinen Erbakan, " Suriye, Irak, Libya perişan durumda. Bu ülkeler maddi manevi perişan durumda bölünmenin eşiğine gelmiş. Hatta Irak bölünmüş durumda. Milyonlarca insan bu İslam alemindeki iç savaşlar yüzünden katliamlar yüzünden ülkelerini terk etmek zorunda kalmıştır. Bütün İslam alemi yanımızdaki komşularımız bile perişan ve harabe bir hale gelmiş. Bütün bu tabloyu gördüğümüz zaman nasıl olur da Milli Görüş ve Erbakan hocamızın fikirlerini hatırlamayız. Nasıl olur da D8, D60 ve İslam Birliği projelerini hatırlamayız. Bugün İslam aleminin Ortadoğunun ve Türkiye'nin kurtuluşu için Erbakan hocamızın ve milli görüşün çözüm önerilerine, fikirlerine projelerine eskisinden daha çok ihtiyaç vardır. Doğuda neler olduğunu hepimiz görüyoruz. Önceden terör sadece dağlarda iken şuan caddelere ve mahallelere inmiş durumda. Bugün bir apartmanın 5. katından 15 yaşında bir çocuk özel time ateş açacak duruma gelmiştir. Cenabı Allah bütün Türkiye'mizi bölünmekten, parçalanmaktan, kardeş kavgasından uzak tutsun" dedi.

Konuşmanın ardından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi açılışını gerçekleştiren Erbakan, vakıfta bulunan anı defterini imzaladı. Daha sonra Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Erbakan, türbe yanındaki Orhangazi Camisinde namaz kıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Pinokyo Müzikal Masalı İstanbul'da Sahnelenecek
    14:24 Pinokyo Müzikal Masalı İstanbul'da Sahnelenecek

    Pinokyo Müzikal Masalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, Pinokyo'nun hayallerinin peşinde koşarken yaşadığı maceralar, sevinçler ve zorluklar seyircilerin beğenisine sunulacak. Pinokyo'nun 141 yıllık hikayesi, dürüstlük, sadakat ve gerçek benliği bulma arayışı gibi evrensel temaları barındırıyor. Etkinlik dört yaş ve üzeri tüm izleyicilere açık olacak.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek
    14:20 Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek

    Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle manevi tazminat ödemesine karar verdi. Özkoç, tazminat ve fer'ileri birlikte 122 bin 448 lira ödeyecek.

  • Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti
    14:18 Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni ziyaret eden Kara Ağaç Destanı dizi oyuncuları Merih Öztürk ve Eray Ertüren, yapıya emeği geçenlere teşekkür etti.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi
    14:15 Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

    Kırklareli Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında, ortaokul öğrencileri Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini ezbere okuyarak yarıştı. İl Müftüsü Yusuf Eviş, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.


Advertisement