Prof. Dr. Özgül'e Bilim Ödülü - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Özgül'e Bilim Ödülü

Prof. Dr. Özgül\'e Bilim Ödülü

Adıyaman Üniversitesi, kalp sağlığı alanında yaptığı başarılı çalışmalarını sürdüren Prof.Dr.Sami Özgül'e bilim ve hizmet ödülü verdi.

19.06.2012 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi, kalp sağlığı alanında yaptığı başarılı çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Sami Özgül'e bilim ve hizmet ödülü verdi.

Türkiye'de, kalp pili üzerine çalışmalar yapan az sayıda doktordan biri olan Prof. Dr. Özgül'e bir ödül de akademik kadrosunun bulunduğu Adıyaman Üniversitesi'nden geldi. Kalp hastalıklarında yaptığı araştırmalar ve geliştirdiği yöntemlerle yurt dışından da zaman zaman ödüller alan Özgül'ün plaketi, Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.

Adıyaman'da hizmet verecek Anjiyo Merkezi'nin de kuruluş çalışmalarını yürüten Özgül ödülünü, Vali Ramazan Sodan, Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü ve Belediye Başkanvekili Abdurrahman Kılıç'ın da katıldığı törende aldı.

Özgül, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnsanlık için yapılan her türlü faydalı işin muhakkak takdirle karşılandığını ifade eden Özgül, teşekkür etti.

Özgül, Sağlık Bakanlığı emriyle halen Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi'nde görev yapıyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Özgül'e Bilim Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement