Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı

- Cenaze töreninden görüntüler Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi sanat ve kültür tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandı.

30.05.2018 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cenaze töreninden görüntüler Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi sanat ve kültür tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Eyice için Fatih Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Eyice'nin yakınlarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanvekili Bilal Erdoğan, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, eski Diyanet İşleri Başkanı Süleyman Ateş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak katıldı.

Eyice'nin naaşı törenin ardından, Fatih Camisi Haziresi'ne defnedildi.

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement