Prof. Dr. Soysal, Alabaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Soysal, Alabaş'ı Ziyaret Etti

Prof. Dr. Soysal, Alabaş\'ı Ziyaret Etti

Zonguldak eski Milletvekili, Dış İşleri eski Bakanı ve Anayasa uzmanlarından Prof.Dr.Mümtaz Soysal, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

27.11.2012 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak eski Milletvekili, Dış İşleri eski Bakanı ve Anayasa uzmanlarından Prof. Dr. Mümtaz Soysal, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı'nın (ZOKEV) düzenlediği "Zonguldak ve Türkiye'nin Geleceği" konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Zonguldak'a gelen eski Zonguldak Milletvekili, eski Dış İşleri Bakanı ve Anayasa uzmanlarından Prof. Dr. Mümtaz Soysal, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

1929 yılı Zonguldak doğumlu olan Prof. Dr. Mümtaz Soysal, "Zonguldak'a her gelişimde çok seviniyorum. Gelebilmiş olmaktan ve görebilmiş olmaktan… Tabii Zonguldak'ın gidişi üzücü oluyor. Ama aynı zamanda da düşündürüyor. Türkiye ile birlikte düşünüldüğünde de bir takım ipuçları bulmak ta mümkün. Umutsuz değil, bana sorarsanız kurtarılabilir. Hem de Türkiye'yi de beraber kurtarabilecek şekilde kurtarılabilir" dedi.

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ise Prof. Dr. Mümtaz Soysal'ı sendikalarında görmekten büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, "Sayın Soysal, Türkiye'nin, Zonguldak'ın yetiştirdiği eşsiz şahsiyetlerden biridir. İçimizden biri. Zonguldak adına uzun yıllar siyaset ve Milletvekilliği yapmış, herkesin tanıdığı ve özellikle yazarlık yönüyle de tanıdığı bir isim. Hocamızı Zonguldak'a getiren ZOKEV'e de teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Soysal, Alabaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement