Prof. Küçük İfadesinin Ardından Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Prof. Küçük İfadesinin Ardından Serbest Bırakıldı

Prof. Küçük İfadesinin Ardından Serbest Bırakıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında yürütülen Zirve Yayınevi katliamı ile ilgili ifade veren Prof. Dr. Abdurrahman Küçük serbest bırakıldı.

22.04.2011 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergenekon soruşturması kapsamında yürütülen Zirve Yayınevi katliamı ile ilgili ifade veren Prof. Dr. Abdurrahman Küçük serbest bırakıldı. Ergenekon savcısı Cihan Kansız tarafından yaklaşık 2. 5 saat sorgulanan Küçük, 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi

PROF. KÜÇÜK: BİLGİMİZE BAŞVURULDU

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrılan Küçük gazetecilerin sorularını yanıtladı,

İfadenin içeriği ile ilgili bilgi veremeyeceğini belirten Küçük, 'İfade de neler soruldu?" sorusuna, 'Savcılıkta var sorular" karşılığını verdi. 'Ergenekon ile mi ilgili?" sorusuna Küçük, 'Onlarla bizim ilgimiz yok" cevabını verdi.

Israrlı sorular üzerine Küçük, 'Size açıklama yapmak isterim. Ben bilim adamıyım. Hayatımı 30 yılını bu konulara ayırdım. Yazarım, çizerim konuşurum. Bunda ciddi bir şey yok. Bizimle doğrudan da ilgisi yok. Yürütülmekte olan bir soruşturma dolayısıyla bilgimize başvuruldu. Biz de bildiklerimizi anlattık" ifadelerini kullandı.

AV. AHMET ÇELİK: DAHA FAZLA AÇIKLAMA YAPAMAYIZ

Küçük'ün avukatı Ahmet Çelik de, 'Hazırlık tahkikatı gizlidir. Müvekkilim sorulan her soruya hukuk çerçevesinde cevap vermiştir. Daha fazla açıklama yapmamızı beklemeyin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Prof. Küçük İfadesinin Ardından Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement