Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı - Son Dakika
Güncel

Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu, Kovid-19 pandemisi ve eğitime dikkat çekmek için kent merkezinde ilginç bir gösteriye imza attı.

28.08.2020 12:27  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu, Kovid-19 pandemisi ve eğitime dikkat çekmek için kent merkezinde ilginç bir gösteriye imza attı. Kendini kırmızı beyaz renklere boyayan Kavukçu, vatandaşların şaşkın bakışları altında davul çalarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Dünya genelinde yaşanan Kovid-19 pandemisine dikkat çekmek isteyen EBYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu yine ilginç bir gösteri yaptı. Sabah saatlerinde Ordu Caddesi üzerindeki saat kulesi önünde kırmızı beyaz boyalarla eylemine başlayan Kavukçu, burada bir süre davul çaldı.

ÜZERİNE BOYA ATTIRIP DAVUL ÇALDI

Üzerine döktürdüğü kırmızı beyaz boyalarla davul çalarak Ordu Caddesi'nde yürüyüş yapan Dekan davul çaldı, vatandaşların şaşkın bakışları altında yüksek sesle bağırarak pandemiye karşı dikkatli olunmasını istedi.

Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı

"SANAT EĞİTİMİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPMAK İSTEDİM"

Yaklaşık bir saat süren tek kişilik gösteri Vakıflar İş Merkezi önünde son bulurken, Prof. Dr. Mehmet Kavukçu, gerçekleştirdiği performansın pandemi, eğitim ve etkileşim başlığı altında olduğunu ifade ederek "Pandemi sürecinde yaşamın, eğitimin ve özellikle kendi alanım olan sanat eğitiminin önemine vurgu yapmak istedim. Hayatın en önemli parçası olan yaşamın, birbirimize saygı göstererek, dikkat ederek, özen göstererek yaşamanın önemli olduğu bir dönemdeyiz. Bu dönemde mesafeye dikkat edeceğiz, maskeyi takacağız, eğitimimizi alacağız, üniversitemize eğitim için gelen öğrencilerimize önem vereceğiz" dedi.

Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı
Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı
Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı
Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güzel sanatlar fakültesi dekanı profesör koronaya dikkat çekmek için üzerine boya attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • diyojen: Açlığa,yoksulluğa.işsizliğe.geçim sıkıntısına ve anlımızdan bir türlü çıkmayan şu KARA yazı için de bir boya var mı. Yoksa hayatımız boyunca istenmeyen çocuk olarak mı yaşayacağız. kızgınlığım size değil, bir gelecek sevinemeyecekken bizleri dünyaya getirene. Şimdi birilerinin hizmetçisiyiz. 0 0 Yanıtla
  • diyojen: işiniz gücünüz goy goy. örgencilere hayal pompalayın. gerçek dünyayla karşılaşınca da ışık görmüş tavşan gibi kalsınlar. Yazık ki ben okumadım barı çocuğum okusun diyen bir neslin mirasını yiyorsunuz az kaldı... 0 0 Yanıtla
  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
    00:01 Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı

    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u Baykar'da ağırladı. Bayraktar, Kurum ile yapılan görüşmeyi ve ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Kurum ise Baykar'ın teknolojik çalışmalarını yerinde incelediğini ve bu deneyimden gurur duyduğunu belirtti.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.


Advertisement