Profesyonel Dalgıcın Cesedi Denizde Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Profesyonel Dalgıcın Cesedi Denizde Bulundu

Profesyonel dalgıcın cesedi denizde bulunduİZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınamayan Uluslararası denizcilik sertifikası sahibi ve profesyonel dalgıç Mehmet Aşık'ın cesedi, balıkçılar tarafından denizde bulundu.

23.07.2017 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel dalgıcın cesedi denizde bulundu

İZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınamayan Uluslararası denizcilik sertifikası sahibi ve profesyonel dalgıç Mehmet Aşık'ın cesedi, balıkçılar tarafından denizde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Dikili'de balık tutmak için açılan amatör balıkçılar, denizde erkek cesedi gördü. Balıkçıların ihbarı üzerine olay yerine Dikili Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Denizden çıkartılan cesedin 41 yaşındaki Mehmet Aşık'a ait olduğu tespit edildi. Aşık'ın Cuma günü kiralık tekne ile denize açıldığı ve kendisinden 3 gündür haber alınamadığı bildirildi. Talihsiz adamın denize açıldığı tekneye ulaşamayan ekipler, akıntı sahasında ve bölge koylarda arama çalışmalarına devam ediyor. Aşık'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Mehmet Aşık'ın Uluslararası denizcilik sertifikası sahibi ve profesyonel dalgıç olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Profesyonel Dalgıcın Cesedi Denizde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Profesyonel Dalgıcın Cesedi Denizde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement