Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Para Cezası Verdi - Son Dakika
Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Para Cezası Verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle para cezası verdi.

27.09.2018 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PFDK, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçta taraftarlarının neden olduğu saha olaylarının yanı sıra, çirkin ve kötü tezahürat ile merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı siyah-beyazlı kulübe toplam 65 bin lira para cezası uyguladı.

BEŞİKTAŞ

Kurul, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir F, G, H, N, O, P blokta yer alan Beşiktaş taraftarlarının, elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki dış saha müsabakasına girişlerinin engellenmesini de kararlaştırdı.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kulübü ise aynı maçtaki saha olayları sebebiyle 40 bin lira para cezası aldı. PFDK, Ülker Stadı'nın Spor Toto C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, Migros C, D, E, I, J, K, L, M, Fenerium alt F,G,H ve Maraton alt B, C, D, E, F, G, H, I bloklardaki sarı-lacivertli taraftarların, elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki iç saha maçına girişlerinin engellenmesi yönünde karar verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe\'ye Para Cezası Verdi

Son Dakika Spor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Para Cezası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • BabanızBeşiktaş: yahu adamlar deli gibi küfür etti 40 bin tl para cezası veriyor. 3 bin taraftar stadı susturup küfür mü ettide sen gelip 65 bin tl ceza veriyorsun. sömürü altındaa takımlar hem adalet yok hem mantık. bu cezaların parası nereye gidiyor diye soran yok bende bunu anlamıyorum. 4 2 Yanıtla
  • Ali baba: Ulaan alfabe yetmez sizin cezanıza daha centilmen maç olurmu yazıklar olsun 2 0 Yanıtla
  • Adanalı : fener 40 bin kişilik grup olarak küfür etti 40 biin tl 1000 kişi bjk ye 65 bin tl bu nasıl adalet? stadın 10 da 9 u fenerli kaplı nasıl oluyo da daha az ceza alıyor? 0 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: TFF ANCA CEZA KESSİN BAŞKA İŞE YARAMIYOR PEKİ BU PARALAR NEREYE GİDİYOR AÇIKLANSIN .. 1 0 Yanıtla

Advertisement