Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" Eğitimi

Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" Eğitimi

Antalya'da kadın girişimcilere "Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" konulu eğitim verildiği bildirildi.

02.11.2016 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kadın girişimcilere "Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği" konulu eğitim verildiği bildirildi.

AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı öncülüğünde, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) eğitmenliğinde düzenlenen eğitime, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, İlçe kadın kolları başkanları ile 19 ilçeden 80 kadın girişimci katıldı.

Üç gün süren eğitimlerde, alanında uzman isimlerce kadınların yeni projelere adım atarken dikkat etmesi gereken hususlar, kadın kooperatifleri, devletin sağladığı hibe destekleri ve proje aşamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığının kadın girişimci sayısını arttırma ve kadınları destekleme konusunda çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiğini belirtti.

Eğitimlere teşkilatlardan olmayan girişimci ruhlu kadınların da katılım sağladığını vurgulayan Özkoç, şu ifadeleri kullandı:

"Kadınlarımız, bu zamana kadar toplumun her alanında üstlendikleri bütün görevleri başarıyla gerçekleştirmişlerdir. İş hayatında da kadınlarımızın önünü açacak, onları kendi işlerini kurmaya teşvik edecek çalışmalar devletimiz tarafından sağlanıyor. Bizler de bu hak ve imkanları kadınlarımıza anlatmak onlara yol göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda kadınlarımıza sunulan eğitimlerden oldukça memnunuz. Bir çok kadınımızdan da derslere ilişkin olumlu dönüşler aldık."

Eğitimlerin sonunda kadın girişimcilere katılım sertifikası dağıtıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement