Pronovıas 2019 Koleksiyonunu Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Pronovıas 2019 Koleksiyonunu Sunuyor

Pronovıas 2019 Koleksiyonunu Sunuyor

Gelinliğin dünya lideri Pronovias, markanın Sanat Direktörü Hervé Moreau'nun hazırladığı Atelier Pronovias ve Pronovias 2019 koleksiyonunu sunuyor.

03.08.2018 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atelier Pronovias 2019 koleksiyonundaki yeni tasarımlar, her gelinin hayalindeki gelinliğe kavuşabilmesi için, PRONOVIAS atölyesinde en ufak bir detaya bile dikkat edilerek hazırlanıyor. El yapımı, haute couture koleksiyonun her bir elbisesi, tasarımcısının ruhundan bir parça taşıyor. Koleksiyon gelinlere, kendi tasarımlarını uyarlama ve gelinliklerini benzersiz ve kişiye özel bir parçaya dönüştürme seçeneği sunuyor:

İPEK KREP, TÜL VE ŞİFON: Fransız danteli gibi kaliteli kumaşlar dikkatle ve özenle seçilerek, koleksiyonun ruhunu korumaya kendisini adıyor. Zarif ipek krep, ipek tül ve güpür elbiseler koleksiyonun yeniliklerinden. İşlenmiş tül üzerindeki işlemeler ve krep, Mikado veya tül kumaş üzerine fildişi rengi işlemelerin verdiği ışıltılı etki, gelinin hiç olmadığı kadar ışıldamasını sağlıyor.

FEMİNENLİK, CAZİBE VE ZARAFET: Feminen zarafeti artıran robadan tasarım ve evaze siluet yenilendi. Orta Çağ tarzından ilham alan tasarımlar, nazikçe yere süzülen ve kuyrukla birleşen açık kollarda kendini gösteriyor. Marka, geline pek çok kombinasyon seçeneği sunan V dekolte, düşük omuzlu kesim ya da kayık yaka ile buluşan derin sırt dekolteleri sunuyor.

HAREKETLİ VE HACİMLİ DETAYLAR: Yaka, etek ve kuyruklarda bulunan hafif tüyler, zarif fırfırlar ve 3D çiçekler gibi yeni ayrıntılar gelinliği, benzersiz bir parçaya dönüştürüyor. Bluz etkisi, kayık yaka pile ve düğmeli detaylar, bu koleksiyonda yapılan zarif dokunuşlar.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR ELBİSELER: Çıkarılabilir kollar, düşük omuzlar ve robalara sahip bu değiştirilebilir şaşırtıcı elbiseler, gelinlere sonsuz olasılıkların kapısını aralarken, onlara düğün esnasında farklı görünen gelinlik giyme şansını da tanıyor.

Pronovias 2019 Koleksiyonu farklılaştırılmış dört stil seçeneğini sunuyor ve gelinin kişisel tarzına sadık kalırken, stil tercihine mükemmel biçimde hitap ediyor:

BOHO TARZI: Genel hatları bakımından uçuşan bir çizgiye sahip bu tasarımlar çoğunlukla serbest ve rahat bir tarzda tasarlanırken, tasarımlara bir akış etkisi ve hareketlilik kazandıran şifon, güpür ve plumeti tül veya dantel gibi hafif kumaşlar kullanılıyor.

Derin sırt dekolteleri, vintage ilhamlı zarif fırfırlar transparan katmanlar ön plana çıkıyor. İlkbahar, yaz ve kumsal düğünlerinden ilham alan bu gelinlik koleksiyonunun son dokunuşları, çiçekler ve bohem detaylarla yapılıyor.

ROMANTİK TARZ: Prenses tarzları veya evaze siluetleri sayesinde rahat hareket imkânı tanıyan ışıltılı peri masalı gelinliklerin hazırlandığı tül ve dantelden yapılmış çok katlı gelinliklerde bu tarzın etkisi görülüyor.

KLASİK TARZ: En geleneksel gelinlere odaklanan bu koleksiyonda, dantel, mikado, organze ve brokar jakardan yapılmış gelinlikler yer alıyor. Bu kumaşlar, elbiselerin içindeki katedral tarzı güzelliği en iyi biçimde ifade eden uzun kuyruklar ve görkemli üst etekleri tasarlamak için mükemmel bir seçim. Transparan tül, inci veya uzun kollu korsajlar; sade straplez, kayık yaka ve V dekolte ile uyum içinde görünüyor.

MODERN TARZ: Cazibeli vücudu saran minimalist balık etekli elbiseler. Vücuda tam oturan sade çizgiler oluşturan zarif dökülüşü nedeniyle en çok krep kumaşın kullanıldığı bu koleksiyon, en seksi ve cesur gelinliklere saygı duruşu niteliğinde. Kısa ve sade elbiseler ön plana çıkıyor. Ön ve arkadaki derin dekolteler, gizem ve sürprizlerle dolu transparan parçalar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pronovıas 2019 Koleksiyonunu Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanlığı, Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı düzenleyecek
    12:53 Milli Eğitim Bakanlığı, Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı düzenleyecek

    Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında 40 ilde 10 bin 665 öğrencinin katılımıyla 'Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı' düzenleyecek. Sınav, öğrencilerin ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerindeki okuma, dinleme, konuşma, yazma dil becerilerini ölçmek amacıyla gerçekleştirilecek. Sınav sonrasında yönetici, öğretmen ve öğrenci anketleri uygulanacak ve elde edilen sonuçlar öğrencilerin bilgi ve becerilerine yönelik önemli bulgular sunmayı hedefliyor.

  • Taraklı Muhtarları İbrahim Pilavcı'yı Ziyaret Etti
    12:53 Taraklı Muhtarları İbrahim Pilavcı'yı Ziyaret Etti

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde 22 mahalle muhtarı, tekrar Belediye Başkanı seçilen İbrahim Pilavcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ve 21 mahalle muhtarı, Pilavcı'yı ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Pilavcı, yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca muhtarlarla hep işbirliği içerisinde çalıştığını söyledi. Muhtarlara, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pilavcı, Taraklı için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • CHP Milletvekili Durmaz, Tokat'ta deprem sonrası köyleri ziyaret etti
    12:52 CHP Milletvekili Durmaz, Tokat'ta deprem sonrası köyleri ziyaret etti

    CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası depremden etkilenen köyleri ziyaret ederek, bölge halkının eksiklerini ve meydana gelen hasarı inceledi. Durmaz, deprem konusunda TBMM'de yaptıkları çalışmaları hatırlatarak, önlem planının olmamasını eleştirdi.

  • DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik
    12:48 DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik

    DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Edirne'de son 21 yılda 8 baraj ve 32 gölet inşa ettiklerini belirterek, böylece 422 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldığını söyledi. Ayrıca, taşkın koruma tesisleri ile Edirne şehir merkezi, 95 yerleşim yeri ve 23 bin 370 dekar arazinin taşkın kontrolü sağlandığını ve arazi toplulaştırma çalışmalarının da yapıldığını ifade etti.

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.


Advertisement