Prostat ve Felçli Adam, Üzerine Çamaşır Suyu Döken Kişiden Şikayetçi Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Prostat ve Felçli Adam, Üzerine Çamaşır Suyu Döken Kişiden Şikayetçi Oldu

Prostat ve Felçli Adam, Üzerine Çamaşır Suyu Döken Kişiden Şikayetçi Oldu

Trabzon'da prostat hastası ve felçli emekli kaptan, kullandığı belediye tuvaletinde az para verdiği gerekçesiyle tuvalet çalışanının üzerine çamaşır suyu döktüğünü belirterek personeli CİMER'e şikayet etti.

21.08.2018 12:51  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da 75 yaşındaki emekli kaptan Yusuf Ç., kullandığı belediye tuvaletinde az para verdiği gerekçesiyle çalışanın üzerine çamaşır suyu dökerek pantolonunu lekelediğini belirterek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayetçi oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tuvalet çalışanı hakkında soruşturma başlattı.

PROSTAT HASTASI VE FELÇLİ

75 yaşındaki Yusuf Ç., kaptan olarak görev yaptığı Deniz Yolları'ndan emekli olduktan sonra Trabzon'a yerleşti. Yaşlı adam gününün büyük bir bölümünü Atatürk Alanı'ndaki parkta arkadaşlarıyla buluşarak geçirmeye başladı. Gün boyu parkta arkadaşlarıyla sohbet eden prostat hastası ve felçli olan Yusuf Ç., sık sık parktaki belediye tuvaletini kullandı. Her akşam eve döndüğünde aile üyeleri pantolonlarının arkasında büyük beyaz lekeler olduğunu gördü.

ÇALIŞANI İZLEMEYE ALDI

Pantolonundaki lekelerin çamaşır suyu olduğunu anlayan Yusuf Ç., 16 Ağustos 2018'de gittiği tuvalette çalışanı izlemeye aldı. Yusuf Ç., tuvaletten çıkarken, çalışanın arkasından pantolonuna çamaşır suyu döktüğünü görünce şok yaşadı. Yusuf Ç., çalışanı CİMER ve BİMER ile ilgili yerlere şikayet edip cezalandırılmasını istedi.

"5 KEZ GİDİP 1 KEZ ÖDEME YAPIYORUM"

Yusuf Ç., 17 Ağustos 2018'de CİMER ve BİMER'e yaptığı başvurusunda "Prostat hastası ve felçli olmam nedeniyle tuvalete her defasında para vermiyorum. 5 kez gidersem, 1 kez veriyorum. Aile üyelerim pantolonlarımın lekelendiğini söyledi. Son gittiğimde tuvalet çalışanının arkamdan çamaşır suyu attığını fark ettim. Felçli olduğum için döktüğü çamaşır suyunu hissetmiyordum" dedi. Şikayet üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın tuvalet çalışanı hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.

Son Dakika 3. Sayfa Prostat ve Felçli Adam, Üzerine Çamaşır Suyu Döken Kişiden Şikayetçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Olacağı bu: Başka işin yokmu be adam...madem öyle birazda evinde otur, evdekiler çekmiyor seni akşama kadar sokakda parkda oturursan bu tür şeyler olur işte....Evde dur çenenede sahip.ol biraz 1 7 Yanıtla
  • TUNÇ06: Yuh be ulan vatandaşın bu zaruri gereksinimi ne oluyor da para alıyorsunuz ? çok ilde bedava .Belediye de bu işten para kazanmamalı .Hizmet bu hemde insanlık hizmeti .Ankara metrosun da 1,50 tl işemek parayla bu olmaz .TUVALETLER BEDAVA OLMALI özellikle YAŞLI insanlara. 2 0 Yanıtla

Advertisement