Protokole Minyatür Develi Davet - Son Dakika
Yerel

Protokole Minyatür Develi Davet

Protokole Minyatür Develi Davet

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, haftasonu düzenlenecek 1. Geleneksel Karesi Deve Güreşleri Şenliği’ne protokolü, minyatür deve hediye ederek davet etti.

26.02.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, haftasonu düzenlenecek 1. Geleneksel Karesi Deve Güreşleri Şenliği'ne protokolü, minyatür deve hediye ederek davet etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ile birlikte Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve Balıkesir'in eski belediye başkanı Sami Gökdeniz'i ziyaret ederek, Karesi Deve Güreşleri Şenliği'ne davet etti.

Deve Güreşleri, 1 Mart Pazar günü Küçük Sanayi 3. Kapı bölgesinde yapılacağını söyleyen Başkan Yılmaz, deve güreşlerine ülke genelinden yaklaşık 145 deve katılacağını kaydetti. Sanatçı Mustafa Keser'in de konser vereceği deve güreşlerinin görsel bir şölene dönüşeceğini müjdeledi.

Çocukların deve güreşlerini görmelerini ve büyüdüklerinde anlatabilecekleri güzel bir anıları olması gerektiğini söyleyen Başkan Yılmaz, " Çocuklarımızın 'Biz babamla beraber deve güreşlerine giderdik' diyebilecekleri bir festival yapacağız. Tüm halkımızın eşleri, çocukları ve torunları ile gelmesini istiyoruz. 15 deve ile Milli Kuvvetler Caddesi'nde deve kervanı yürüteceğiz. Herkesi bekliyoruz, çoluk çocuk buyurun gelin" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokole Minyatür Develi Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement