Protokolün Yeni Hastane Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Protokolün Yeni Hastane Ziyareti

Protokolün Yeni Hastane Ziyareti

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yapımı tamamlanarak kısa bir süre önce hizmete giren, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne, protokol tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

20.02.2018 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde, yapımı tamamlanarak kısa bir süre önce hizmete giren, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne, protokol tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan hastanenin lüks otelleri aratmayan konfora sahip olduğu, ancak doktor kadrosunda eksikliklerin bulunduğu belirtildi.

Başhekim Uzman Dr. Sertaş Eraslan tarafından karşılanan ziyaret ekibinde, Simav kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri bulundu.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte, hastane çevresinde bir çok düzenlemeler yaptıklarını, ilçe merkezinden hastaneye servis düzenleyerek vatandaşlara kolaylık sağladıklarını belirtti. Özkan, "Simav'da 2011 yılında meydana gelen 5.9'luk depremin ardından yapılması kararlaştırılarak uzun bir sürecin ardından tamamlanan yeni hastanemiz, Simav merkez, belde ve köylerinin yanı sıra çevre ilçelere de hizmet veriyor. İlçemiz, bölge hastanesi durumunda büyük bir yatırıma kavuştu Allah devletimize zeval vermesin. 5 yıldızlı otel konforunda olan hastanemizde, EMAR cihazı başta olmak üzere bir çok önemli sağlık cihazının bulunmasından dolayı, sağlık hizmetlerinde büyük kolaylıklar oldu. Katkısı bulunanlardan Allah razı olsun" dedi.

Simav Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Sertaş Eraslan, Hastanede belirlenen eksikliklerin her geçen gün azaldığını ve doktor kadrosunda büyük bir sıkıntının olmadığını, gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Protokolün Yeni Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü: Böyle bir sonuç beklemiyorduk
    19:33 TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü: Böyle bir sonuç beklemiyorduk

    TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, Corendon Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından beklenmeyen bir sonuç olduğunu söyledi. Ömerovic, takımın yaşadığı şok etkilerden bahsederek Alanyaspor'u tebrik etti. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise mağlubiyetten üzüntü duyduklarını ve taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

  • Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası Mersin'de Gerçekleştirildi
    19:33 Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası Mersin'de Gerçekleştirildi

    Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ve Mersin Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle Mersin'de düzenlenen Avrupa Triatlon Genç Kadınlar ve Genç Erkekler Kupası'nda sporcular mücadele etti. Yarış sonunda ödüller sahiplerini buldu.

  • Safranbolu'da Turizm Haftası Programı Gerçekleştirildi
    19:29 Safranbolu'da Turizm Haftası Programı Gerçekleştirildi

    UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Vali Mustafa Yavuz, turizmin önemine vurgu yaparken, AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç ise Safranbolu'nun Türkiye'nin marka değeri olduğunu belirtti. Programda ayrıca halk oyunları gösterisi ve resim sergisi de yer aldı.

  • Çorum'da Kuvvetli Rüzgarın Etkisi: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi
    19:28 Çorum'da Kuvvetli Rüzgarın Etkisi: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi

    Çorum merkez ve ilçelerinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle birçok bina çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Ulu Cami'nin minaresinden düşen ahşap parçalar sonucu bir kişi yaralandı. Elektrik kesintisi yaşanan bölgelerde ağaçlar ve çöp konteynerleri park halindeki araçlara zarar verdi. Ayrıca Samsun-Ankara kara yolu üzerindeki trafik levhaları da devrildi. Alaca ilçesinde iş yerlerinin çatıları uçarken, Sungurlu ilçesinde ise ağaçlar otomobillere zarar verdi. Dodurga ilçesinde ise enerji nakil hatlarındaki kopmalar nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

  • Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    19:24 Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Samsun'un Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, ağaçların devrilmesine ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve TEDAŞ ekipleri bölgede önlem aldı. Elektrik akımının kesilmesiyle tehlike önlendi ve devrilen ağaçlar kaldırıldı. Vezirköprü ilçesinde ise fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçtu ve çevredeki binalarla araçlara zarar verdi.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti
    19:24 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, halkın, kentin ve ülkenin çıkarlarını gözeteceklerini ve vicdanlarının sesini dinlemekten asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. Tugay ve beraberindeki heyet, ayrıca İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü
    19:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

  • Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu
    19:21 Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kuvvetli fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiledi.


Advertisement