Ps4 Oyunlarında Yılsonu İndirimi - Son Dakika
Teknoloji

Ps4 Oyunlarında Yılsonu İndirimi

Ps4 Oyunlarında Yılsonu İndirimi

Sony, 16 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olmak üzere, oyunlarda indirim kampanyası düzenliyor.

17.12.2016 05:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony, 16 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olmak üzere, oyunlarda indirim kampanyası düzenliyor.

Sony, yeni yılın hemen öncesinde, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir indirim kampanyasına imza atıyor. Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan ve Overgame mağazalarında, 16 – 31 Aralık tarihleri arasında, en sevilen PlayStation®4 oyunları indirimli fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Bu kapsamda, PS4 platformunun en popüler oyunlarından "Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu" 249 TL yerine 179 TL'lik indirimli fiyatıyla oyun severlerle buluşacak.

Kampanya kapsamında olan oyunlardan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 249TL yerine 179 TL'ye, Bloodborne GOTY 179TL yerine 139 TL'ye, The Last of US Remastered ise 179 TL yerine 109 TL'lik kampanya fiyatıyla satılacak.

Hali hazırda 139 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla satılan Ratchet & Clank, Uncharted Collection, Bloodborne, Until Dawn Extended Edition, The Order: 1886 ve Heavy Rain & Beyond'un kampanya fiyatı 109 TL olarak belirlendi. Killzone: Shadow Fall'un fiyatı ise kampanya dahilinde 139 TL'den 69 TL'ye indirildi. 109 TL fiyatı olan InFamous Second Son, DRIVECLUB ve SingStar Ultimate Party ise kampanya kapsamında 69 TL'ye satılacak.

Sony

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Ps4 Oyunlarında Yılsonu İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tesla Model 3 Performance Özellikleri ve Sızıntılar
    17:12 Tesla Model 3 Performance Özellikleri ve Sızıntılar

    Tesla'nın yeni Model 3 Performance modelinin özellikleri sızdırıldı. Aracın beygir gücü 500'ün üzerinde olacak ve adaptif sönümleme sistemi ile süspansiyon sertliği ayarlanabilecek. Ayrıca Track Mode yazılımı sayesinde yol tutuş ve fren sistemleri özelleştirilebilecek. Aracın sportif çizgileri, karbon fiber spoileri ve yenilenen iç tasarımıyla dikkat çekeceği düşünülüyor.

  • A101'den ESCAMP 6500 Flat Tiny House: Fiyatı ve Özellikleri
    17:11 A101'den ESCAMP 6500 Flat Tiny House: Fiyatı ve Özellikleri

    Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden A101, ESCAMP 6500 Flat Tiny House'u satışa sunuyor. 16 m² yaşam alanına sahip olan bu ev, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Özellikleri arasında SCHLEGL 1400 kilogram kapasiteli 2 adet torsiyon frenli dingil, kompozit sandviç panel dış cephe ve laminant parke zemin bulunuyor. A101 tarafından 25 Nisan itibariyle satışa sunulacak olan ESCAMP 6500 Flat Tiny House'un fiyatı 399 bin 900 TL.

  • Audi RS Q6 Sportback e-tron Kamuflajlı Test Sürüşünde Görüntülendi
    17:11 Audi RS Q6 Sportback e-tron Kamuflajlı Test Sürüşünde Görüntülendi

    Audi'nin elektrikli araç serisindeki en yeni üyesi Audi RS Q6 Sportback e-tron, kamuflajlı test sürüşü sırasında görüntülendi. RS Q6 Sportback e-tron, daha agresif bir dış tasarıma sahip ve performans açısından üst sınıf bir deneyim sunuyor. Araç, yeni bir ön tampona, daha büyük hava girişlerine ve hava çıkışlarına sahip. İç mekan ise modern ve yüksek teknoloji ürünleriyle donatılmış. Güç ünitesinin, yeni Porsche Macan Turbo Electric'ten esinlenen bir powertrain ile gelmesi bekleniyor. Audi tutkunları ve elektrikli araç meraklıları, RS Q6 Sportback e-tron'un piyasaya sürülmesini sabırsızlıkla bekliyor olacak.

  • Voltpost, Sokak Lambalarını Şarj İstasyonuna Dönüştürüyor
    17:11 Voltpost, Sokak Lambalarını Şarj İstasyonuna Dönüştürüyor

    New York merkezli Voltpost şirketi, sokak lambalarını şarj istasyonuna dönüştürerek elektrikli otomobillerin şarj altyapısı sorununa çözüm sunuyor. Voltpost'un tasarladığı sistem, sokak lambası direğinin alt kısmını kaplayacak şekilde bir kaplama içeriyor ve elektrikli otomobillerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlamak için çeşitli kablolar ve elektronik cihazlar barındırıyor. Bu çözüm, kolay montaj ve tamir edilebilirlik özellikleriyle kullanıcıların pratik bir şarj deneyimi yaşamasını hedefliyor. Ayrıca, bir uygulama üzerinden yönetilen sistem, şarj işlemini takip etme, ödeme yapma ve şarj ihtiyacını önceden ayırma imkanı sunuyor. Voltpost, bu çözümle elektrikli otomobil kullanımını teşvik etmeyi ve sürdürülebilir ulaşımı desteklemeyi amaçlıyor.

  • Lucid Air Sapphire, Tesla Model S Plaid'i geride bıraktı
    17:11 Lucid Air Sapphire, Tesla Model S Plaid'i geride bıraktı

    Lucid Air Sapphire, Tesla Model S Plaid'e karşı verdiği sınavda başarılı oldu ve dünyanın modifiye edilmemiş en hızlı 4 kapılı sedanı unvanını aldı. Air Sapphire, 0-97 km/h hıza 1.89 saniyede ulaşırken, çeyrek mil uzunluğunda bir drag yarışında 8.930 saniye gibi zor bir derece elde etti. Ayrıca araç, tek şarj ile 687 kilometre mesafe katedebiliyor.

  • Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması
    17:11 Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması

    Playofflar başlamadan önce Kia, EV9 sahiplerine araçlarının iç mekanlarını sevdikleri NBA takımlarının renkleri ve logolarıyla kişiselleştirebilecekleri yeni bir tema sunuyor. Kia EV9'unuzun ekranını özel renkler ve logolarla kişiselleştirebilir, benzersiz seslerle karşılayıp uğurlama özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Tema, Kia Access Uygulaması veya Kia Sahibi Portalı üzerinden aktifleştirilebilir ve takım başına 39,99 dolara satın alınabilir.

  • Xiaomi Watch 2 Tanıtıldı: Özellikler ve Tasarım
    17:11 Xiaomi Watch 2 Tanıtıldı: Özellikler ve Tasarım

    Xiaomi, yeni akıllı saati Xiaomi Watch 2'yi tanıttı. Google Wear OS işletim sistemi kullanan saat, yüksek performans ve düşük enerji tüketimi sağlayan çift çekirdekli yapısıyla dikkat çekiyor. 495mAh bataryasıyla 65 saate kadar pil ömrü sunan saat, şık tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Ayrıca kamera uzaktan kumanda özelliği, spor modları ve sağlık izleme özellikleriyle de dikkat çekiyor.

  • Apple Watch Series X Özellikleriyle Gündemde
    17:10 Apple Watch Series X Özellikleriyle Gündemde

    Apple'ın yeni Watch Series X modeli, manyetik bir kayış sistemine sahip olacak ve daha büyük bir batarya ve ekstra dahili bileşenler için yer kazanacak. Ayrıca daha ince bir kasa, yeni bir kontrol tekerleği ve aksiyon tuşu, özel OLED ekran ve daha yüksek enerji verimliliği gibi özellikler sunacak. Watch Series X'in 9 Eylül'de piyasaya sürülmesi bekleniyor ve akıllı saat sektöründe büyük bir etki yaratması bekleniyor.

  • iOS Cihazlarda PlayStation Oyunları Oynanabilecek
    17:09 iOS Cihazlarda PlayStation Oyunları Oynanabilecek

    Apple'ın retro oyun emülatörlerine izin vermesiyle birlikte geliştiriciler, yeni bir emülatör olan Provenance sayesinde PlayStation oyunlarını iPhone ve iPad'lere getirebilecek. Provenance, birçok klasik konsol oyununu oynatabilen bir emülatör olup, stabil bir şekilde kullanıldığında büyük bir başarı elde etmesi bekleniyor. Bu gelişmeyle birlikte iOS platformu, oyun meraklılarının buluşma noktası haline gelebilir.

  • Çin'in imalat sektörü geriliyor, yeni sektörlere yöneliyor
    16:37 Çin'in imalat sektörü geriliyor, yeni sektörlere yöneliyor

    Çin'in Batı'yla ticaret savaşının ortasında kalan göçmen işçiler, büyük bir zorluk yaşarken, Çin ekonomisini yüksek teknolojiyle kurtarmaya çalışıyor.

  • DÜFAM Laboratuvarı'nda Fındık Üreticileri İçin Model Fabrika Kuruldu
    15:24 DÜFAM Laboratuvarı'nda Fındık Üreticileri İçin Model Fabrika Kuruldu

    Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜFAM) Laboratuvarı'na kurulan model fabrikada üreticiler, hasat ettiği fındığı işleyerek katma değeri yüksek ürün haline getirebilecek. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından finanse edilen proje kapsamında kurulan model fabrikada, üreticiler fındığı işleyerek kendi işlerinin patronu olabilecek ve ülkeye daha fazla katma değer sağlayabilecekler.

  • JAECOO, 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni hibrit SUV modellerini tanıtacak
    15:10 JAECOO, 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni hibrit SUV modellerini tanıtacak

    Çinli otomobil markası JAECOO, 7 PHEV ve 8 PHEV modellerini 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacağını duyurdu. Şirketin yeni SUV modelleri, tasarımları ve özellikleri ile dikkat çekiyor.


Advertisement