PSG, Van Persie'yi Sene Başında Yaşlı Diye Transfer Etmemiş - Son Dakika
Spor

PSG, Van Persie'yi Sene Başında Yaşlı Diye Transfer Etmemiş

Fransız devi PSG, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie ile sene başında ilgilenmiş fakat yaşı nedeniyle transferinden vazgeçmiş.

07.01.2017 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız basını, Zlatan Ibrahimovic'in ayrılmasının ardından Edinson Cavani'ye partner arayan Paris Saint-Germain'in sezon başında Robin Van Persie ile ilgilendiğini yazdı

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki golcüsü Robin Van Persie'nin yaşı sebebiyle vazgeçildiği ileri sürülen PSG, Real Madrid'ten Jese'yi kadrosuna katmıştı.

HERNANDEZ PAHALI GELDİ

Fransa Ligue 1 ekibi, Jese'den istediği verimi alamaması sebebiyle, tekrar forvet arayışlarına başladığı ve Bayern Leverkusen'in Meksikalı forveti Javier Hernandez'i gündemine aldı.

Bayern Leverkusen'in Hernandez için 25 milyon Euro istemesi ve Meksikalı golcünün Şampiyonlar Ligi'nde oynayamacak olması sebebiyle Fransız ekibinin, bu transferden de vazgeçtiği ileri sürüldü.

ALARIO'YA DA ONAY ÇIKMADI

River Plate forması giyen 24 yaşındaki forvet Lucas Alario ile ilgilenen PSG'de sportif direktör Patrick Kluivert'ın, transferi onaylmadığı ve Alario'nun Avrupa futboluna adapte sorunu yaşayacağını düşündüğü kaydedildi.

PSG, Van Persie\'yi Sene Başında Yaşlı Diye Transfer Etmemiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PSG, Van Persie'yi Sene Başında Yaşlı Diye Transfer Etmemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement