Psy'nin Gentleman Klibi Rekor Üstüne Rekor Kırıyor - Son Dakika
Güncel

Psy'nin Gentleman Klibi Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Psy\'nin Gentleman Klibi Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Güney Koreli şarkıcı PSY'nin yeni klibi rekor üstüne rekor kırıyor.

29.04.2013 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Koreli şarkıcı PSY'nin yeni klibi rekor üstüne rekor kırıyor. Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinin klibe çektiği parodisi, izlenme rekoruna gidiyor.

Gangnam Style şarkısıya tanınan Güney Koreli PSY'nin yeni klibi Gentleman,

paylaşım sitelerinden sosyal paylaşım sitelerinde en çok tıklananlar arasına girmeyi başarıp bir günde en fazla izlenen video olarak kayıtlara geçti. Sosyal medyada fırtına gibi esen şarkı için insanlar klip çekmede yarışıyor. Gangnam Style şarkısıyla dünyada fırtınalar koparan PSY'nin yeni şarkısı Gentleman için de insanlar klip çekme yarışına girdi. Amatör ve profesyonel gruplar tarafından çekilen klip çekme yarışına Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi 2. sınıf öğrencileri de katıldı. Erkan Yanık, Kazım Akdal, Mertcan Demirel, Muhammet Kabahor ve Erkan Yanık isimli öğrencilerin hem oynayıp hem hazırladığı klipte, orijinal klipteki bazı sahnelerin benzerleri de yer alıyor, bazı sahnelerle de dalga geçildiği görülüyor. Bülent Ecevit Üniversitesi kampüs içi ve dışındaki alanlardan görüntülerin yer aldığı klipte, Zonguldak'taki bazı park alanı ve caddelerden de görüntüler bulunuyor.

Öğrencilerin hazırladığı klipte, orijinal klipte de olduğu medeniyetin getirdiği kibarlılıkla alay edilirken, klibin yüklendiği sosyal paylaşım sitelerinde iki hafta içerisinde binlerce kez izlendiği görülüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Psy'nin Gentleman Klibi Rekor Üstüne Rekor Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement