AK Parti'li Vekilden Boluspor'a Prim Sözü - Son Dakika
Spor

AK Parti'li Vekilden Boluspor'a Prim Sözü

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Boluspor'un Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi 3 puan alınması durumunda 50 bin TL prim sözü verdi.

02.05.2014 10:45  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1 Lig'in son haftasında kendi sahasında Tekden Denizlispor'u ağırlayacak olan Boluspor'a siyasilerden destek geldi. Kümede kalma adına kritik bir maça hazırlanan kırmızı-beyazlı takıma, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun prim sözü verdi. 

FUTBOLCULARA 50 BİN TL PRİM SÖZÜ

Ercoşkun, "Bolusporumuz'un son dönemdeki en önemli maçı Cumartesi günü oynanacak. Denizlispor önünde alınacak 3 puan kimseye bağlı kalmadan ligde kalmamızı sağlayacak. Son dönemde kendine yakışan bir mücadele örneği gösteren Bolusporumuz'un sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanında olmamız lazım. Bugün birlik ve beraberlik zamanı, bugün Bolusporumuz'a her zamankinden fazla destek verme zamanı. Denizlispor karşılaşmasında tüm Bolu halkının eşleri ve çocukları ile birlikte kalbinin Bolusporumuzla birlikte olduğunu biliyorum. Ayrıca Boluspor taraftarları olarak bir grup iş adamımız ile birlikte Bolusporumuz Cumartesi günü sahadan 3 puanla ayrıldığı takdirde 50 Bin TL prim sözü veriyorum. Türk futbolunun göz bebeklerinden biri olan Bolusporumuz'un teknik heyeti ve futbolcularına bu önemli maç öncesi üstün başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti\'li Vekilden Boluspor\'a Prim Sözü
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor AK Parti'li Vekilden Boluspor'a Prim Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sevda rüzgarı: 50 bin TL fakir Fukara insana versen? yada karnını doyursan daha iyi olmazmı sayın vekilim? 0 0 Yanıtla

Advertisement