PTT Baş Müdürü Akbal'dan Başkan Tarhan'ı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

PTT Baş Müdürü Akbal'dan Başkan Tarhan'ı Ziyaret

Osmaniye PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı makamında ziyaret ederek, PTT çalışmaları hakkında bilgi verdi.

30.11.2012 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye PTT Başmüdürü Mahmut Akbal, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı makamında ziyaret ederek, PTT çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akbal, beraberinde Kadirli PTT Şubesi Müdür Vekili Erhan Sarız ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, 172 yıldır hizmet veren PTT'nin bundan sonra da hızla ilerleyen teknoloji ve değişen ihtiyaçlara karşı hizmet kalitesini yükseltip her geçen gün verimliliğini artırmaya devam edeceğini söyledi.

Osmaniye PTT Başmüdürlüğü'ne bağlı 5 Merkez, 15 şube ve 6 acente bulunduğunu anlatan Akbal, "157 personel, 3 idare malı, 6 filo araç olmak üzere toplam 9 araç ve 37 motosiklet ile hizmet vermekteyiz. Merkez ve şubelerimizde toplam 12 adet ATM bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetlerinden dolayı kutluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Muhabir: Menderes Özat/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT Baş Müdürü Akbal'dan Başkan Tarhan'ı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement