PTT'de Kendisine Sıra Gelmeyen Fırıncı, Tek Kişilik Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

PTT'de Kendisine Sıra Gelmeyen Fırıncı, Tek Kişilik Eylem Yaptı

PTT\'de Kendisine Sıra Gelmeyen Fırıncı, Tek Kişilik Eylem Yaptı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 2 bin 500 TL’lik elektrik faturasını ödemek isteyen fırıncı sıranın kendisine gelmemesine kızarak, döviz hazırladı.

10.10.2017 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 2 bin 500 TL'lik elektrik faturasını ödemek isteyen fırıncı sıranın kendisine gelmemesine kızarak, döviz hazırladı. Akşam hazırladığı döviz ile tek başına sokak ve caddeleri dolaşarak eylem yapan gazi Arif Döneroğlu, sabah ise postane görevlilerini kaymakama şikayet etti.

İlçede fırın işleten Arif Döneroğlu, 2 bin 500 TL olan elektrik borcunu yatırmak için PTT şubesine gitti. Yaklaşık 1 saat sıra gelmesini beklediğini belirten gazi Döner, sıranın kendisine gelmeden mesai bitmesi nedeniyle faturasını ödeyemedi. Aldığı sıra numarasının bir sonraki gün de geçerli olmadığı söylenmesi üzerine kızan Arif Döner, önce postane müdürü ile görüşmek istedi. Müdür ile görüşmek için de sonraki gün gelinmesi istenen Döneroğlu, bulduğu bir kartona "Postanemiz tek kişiyle iyi çalışıyor" yazarak, ilçede turlamaya başladı. tek başına postaneye tepki eylemi yaptı. Döneroğlu, "İslahiye PTT şubesinde elektrik abone ücretini yatırmak için sıra numarasını aldım.

Yaklaşık bir saat sıranın banan gelmesini bekledim. 1 saat sonra mesainin bittiğini ve sistemin kapandığını söyledir. Numaranın bir sonraki gün de geçerli olmayacağı söylenince sinirlendim ve pankart hazırladım. Sinirlenmeyecek gibi değil, 4 çalışan masası, gişe var. Ama müşteriler ile bir memur ilgileniyor. O da işlemlerin yetiştirebildiğini yapıyor. Burası dağ başı değil, Vatandaş neden mağdur ediliyor. Neden bu çalışma masaları boş duruyor. Personelini yerleştir ve müşterini mağdur etme. İnsanlar bekleye bekleye usandı. Ayrıca burada misafir de olabilirdim. Uçak yada otobüs biletim de olabilirdi. Bir-iki dakikalık işlem için saatlerce bekleyip, aracı da kaçırabilirdim" dedi.

Döneroğlu, orada çalışan 2 memurdan birinin bir süre sonra gözden kaybolduğunu söyleyerek, "Az önce mesai yapan iki memur vardı. Biri gitti. 'Nereye gitti' diye sorduğumda, 'süt içmeye gitti' dediler. Nasıl bir cevaptır. Çok garipsedim" diye konuştu.

Cadde cadde dolaştı

Sinirini alamayan Döneroğlu, tek başına, elindeki döviz ile cadde cadde, sokak sokak dolaştı. Herkese yaşadığı mağduriyetini anlatan Döneroğlu, sıra bekleme sorununa çözüm bulunmasını istedi.

Kaymakama şikayet etti

Döneroğlu, sabah mesainin başlamasının ardından ise kaymakam Ramazan Yıldırım'ın makamında yaşadıklarını anlatarak, postane çalışanlarını şikayet etti. Kaymakam Yıldırım'ın ise PTT şube Müdürünü arayarak, personel ihtiyaçlarını sorduğu öğrenildi.

Öte yandan, PTT yetkilileri ise Arif Döneroğlun dün mesai bitimine yarım saat kala PTT'ye giriş yaptığını belirterek, geldiğinde Döneroğlu'nun önünde 50 kişinin sıra beklediğini ifade etti. Süt içmeye gittiği söyleyenen memurun bayan olduğunu ve yeni doğum yapması nedeniyle mesai bitimine 1 saat kala süt izni olduğu için erken çıktığını ifade eden yetkililer, Döneroğlu'nun her seferinde olay çıkardığını ileri sürdü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PTT'de Kendisine Sıra Gelmeyen Fırıncı, Tek Kişilik Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement