PTT ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Arasında İndirimli Kargo Anlaşması - Son Dakika
Yaşam

PTT ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Arasında İndirimli Kargo Anlaşması

PTT ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Arasında İndirimli Kargo Anlaşması

Posta ve Telgraf Teşkilatı ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası arasında yapılan anlaşmada oda üyeleri artık yüzde 50 indirimli karga gönderecek.

23.01.2018 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Posta ve Telgraf Teşkilatı ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası arasında yapılan anlaşmada oda üyeleri artık yüzde 50 indirimli karga gönderecek.

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası'nda oda başkanı Haşim Balcı ile PTT İşletme Birim ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik arasında yapılan anlaşmada oda üyeleri artık yüzde 50 indirimli karga gönderecek. Yapılan anlaşma hakkında bilgi veren Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, PTT Başmüdürü Serhat Bozkur'e teşekkür ederek, "PTT son zamanlarda kurum, oda ve şirketlerle indirimli kargo anlaşması yapıyor. Bunlar genelde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişiyor. Biz oda olarak bunu yüzde 50'ye çıkardan. Bu da odamızın üye fazlalığından dolayı. İlk defa Bilecik'te bu kadar indirim uygulandı. Bizlerde oda üyelerimiz olarak bizlere yapılan bu jest sonrası tüm kargolarımızı PTT kargo ile göndereceğiz. Bugün burada PTT İşletme Birim ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik abimizle birlikte bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma odamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam PTT ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Arasında İndirimli Kargo Anlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı
    13:54 Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartmanın 3. katından düşen 9 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Olayın ardından kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

  • Ahlat'ta cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 1 yaralı
    13:49 Ahlat'ta cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 1 yaralı

    Bitlis'in Ahlat ilçesinde cenaze konvoyunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Tatvan ilçesi istikametinden Ahlat ilçesine gelen cenaze konvoyunda bir aracın aniden fren yapması sonucu 5 aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı. Kaza sonucu yaralanan N.E, sağlık ekiplerince Ahlat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı.

  • Kaldırımda yürüyen kadın, inşaata dalan otomobilin altında kalmaktan son anda böyle kurtuldu
    13:49 Kaldırımda yürüyen kadın, inşaata dalan otomobilin altında kalmaktan son anda böyle kurtuldu

    Tuzla'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı. Araç sürücüsü kazayı burnu bile kanamadan atlatırken, kaldırımda yürüyen bir kadın ise ölümden kıl payı kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor
    13:44 Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor

    Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yozgat'ta meydana gelen trafik kazalarının yüzde 82'sinin sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle tek taraflı olarak gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, trafik kazalarının can kayıplarına ve yaralanmalara yol açmanın yanı sıra aileleri, arkadaşları ve toplumu derinden etkilediği vurgulandı. Tüm sürücülerin trafik kurallarına uyması, dikkatli ve saygılı bir sürüş sergilemesi gerektiği vurgulandı.

  • Diyarbakır'da temizlik malzemelerinin karıştırılması sonucu 16 öğrenci gazdan etkilendi
    13:38 Diyarbakır'da temizlik malzemelerinin karıştırılması sonucu 16 öğrenci gazdan etkilendi

    Diyarbakır'da bir ilkokulda öğrencilerin sınıfa getirdikleri temizlik malzemelerini karıştırması sonucu açığa çıkan gazdan 16 öğrenci etkilendi. Öğrenciler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Trabzon'da İçme Suyu İsale Hattı Çalışması Sırasında Göçük: 3 İşçi Hayatını Kaybetti
    13:33 Trabzon'da İçme Suyu İsale Hattı Çalışması Sırasında Göçük: 3 İşçi Hayatını Kaybetti

    Trabzon'un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

  • Sivas'ta tır kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi
    13:32 Sivas'ta tır kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi

    Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen tır kazasında, tırın dorsesinde bulunan alçıpanlar bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü ve bir yolcu hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

  • Maltepe'de Yol Çökmesi Sonucu İki Gecekonda Hasar Oluştu
    13:31 Maltepe'de Yol Çökmesi Sonucu İki Gecekonda Hasar Oluştu

    Maltepe'de bir süre önce tadilatı yapılan yolun yeniden çökmesi sonucu Gülensu Mahallesi'nde bulunan iki gecekonda hasar meydana geldi. Yolun çökmesi sonucu gecekonduların çatıları zarar gördü. Mahalle sakinleri, yolun yeniden yapıldığına rağmen çökme riskinin bilindiğini ve tedbir alınmadığını belirtti.

  • Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor
    13:31 Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor

    Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında farklı mahallelerde düzenlediği iftar etkinliği, Tunalı ve Yaşamkent Mahalleleri'nde devam etti. İki farklı mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

  • Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı
    13:29 Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı

    Karaman Belediyesi tarafından yapılan yeni hayvan pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tam kapasiteli ve modern tesis, hayvan yetiştiricilerine hizmet verecek.

  • Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı
    13:24 Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

    Bitlis'in Ahlat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, cenaze konvoyunda bulunan 5 araç birbirine çarptı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, soruşturma devam ediyor.

  • Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı
    13:24 Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı

    Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor'un renkleri olan sarı maviye boyandı. Siirt Belediyesi otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandı' dedi.


Advertisement