PTT Mobil Şubesi Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Güncel

PTT Mobil Şubesi Hizmet Vermeye Başladı

PTT Mobil Şubesi Hizmet Vermeye Başladı

PTT Adıyaman Başmüdürlüğü vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan PTT Mobil Şubesini hizmete sundu.

19.04.2018 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT Adıyaman Başmüdürlüğü vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan PTT Mobil Şubesini hizmete sundu.

Pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerince verilmeye başlanması nedeniyle vatandaşların pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin kağıt bedelleri ile harçlarına ilişkin tahsilatlarda kolaylık sağlanması amacıyla Adıyaman Valiliği bahçesinde hizmete sunulan PTT Mobil Şubesi hizmet vermeye başladı. Vatandaş, PTT'nin diğer hizmetleri olan, havale, fatura ve anlaşmalı banka kredi kartı ile kredi tahsilatlar, Bağkur ve sigorta pirim tahsilatları, paraposta ile kolay, hızlı ve güvenilir para transfer işlemleri, maaş ve sosyal yardım ödemeleri, HGS işlemleri motorlu taşıtlar vergisi ile trafik ve karayolları geçiş cezaları tahsilatları, PTTCELL hizmetleri, tapu harç ve döner sermaye işlemleri tahsilatı PTT Mobil Şubesinden de faydalanılabilecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PTT Mobil Şubesi Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi
    11:50 Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi

    Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehadetinin 9. yılında Eskişehir Adliyesi'nde düzenlenen programla anıldı. Kiraz'ın adının verildiği salonda düzenlenen anma programına, Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleri ve çok sayıda savcı ile yargı çalışanı katıldı.

  • UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi
    11:50 UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi

    İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Dr. Abdullah Musab Şahin, UAD'nin 28 Mart 2024'te açıkladığı yeni ihtiyati tedbir kararlarını ve önemini AA Analiz için kaleme aldı.

  • Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü
    11:48 Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü

    Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı zararlısının etkisiyle kestane balı rekoltesinde düşüş yaşanıyor. Arıcılar, arıların kış aylarında yeteri kadar uyuyamaması ve ilkbahar yağışlarının koloni çoğalmasını engellemesi nedeniyle endişeli. Ayrıca, kestane çiçeklerinin yağmur nedeniyle yıkanması ve gal arısının kestane ağaçlarına zarar vermesi de bal üretimini olumsuz etkiliyor. Arıcılar, iklim değişikliğiyle mücadele etmenin mümkün olmadığını belirterek, uyum sağlamak gerektiğini vurguluyor.

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.


Advertisement