PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

PTT\'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, " 40 bine yakın personeli ile aylık 30 milyon müşterimize hizmet veriyoruz.

24.10.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, " 40 bine yakın personeli ile aylık 30 milyon müşterimize hizmet veriyoruz." dedi.

Varlıker, PTT başmüdürlüğünde gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT'nin 23 Ekim 2016 tarihi itibarıyla 176 başarılı yılı geride bıraktığını belirterek, halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sorumluluk sahasında, otomasyona açık 20 merkez, 10 şube ve 3 acente olmak üzere 33 iş yerinde toplam 204 çalışanlarının bulunduğunu belirten Varlıker, şunları söyledi:

" Tüm yerlerimizde PTT hizmetleri veriliyor. Ayrıca yakın zamanda Kastamonu merkezimize bağlı Kastamonu Belediye Başkanlığı hizmet binası bünyesinde yeni bir şube açılması hususunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. 1840 yılında mektup ve telgraf hizmeti ile başlayan yolculuğumuzda bugün, kurye, kargo, Turpex, yurt içi ve yurt dışı havale, posta çeki, telefon, adsl, elektik, su, doğalgaz fatura tahsilatları, bankalara ait kredi kartı tahsilatları, anlaşmalı bankalar adına kredi kullandırma, sigortacılık işlemleri, emekli ve sosyal yardım Ödemeleri, Western Union ve Döviz Bozma işlemleri, Kişisel Pul Basımı, KEP, e-tebligat, e-ticaret, PTTCELL, HGS hizmetleri başta olmak üzere 300 den fazla hizmet kalemi ile vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. 40 bine yakın personeli ile aylık 30 milyon müşterimize hizmet veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement