PTT'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

PTT'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

Muğla'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

23.10.2017 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Muğla Merkez PTT binasında gerçekleşen törende, 177'nci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Muğla PTT Başmüdürü Kenan Çınar, 1840 yılında kurulan teşkilatın bugüne kadar Türk halkına kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.

PTT'nin ülkenin en köklü ve en saygın kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Çınar, "Tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere PTT'nin de hızla ayak uydurması ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşımak ve geliştirmek temel amacımızdır. Bu anlayışla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Sorumluluk alanlarında 16 merkez, 60 şube, 25 acente olmak üzere 101 iş yerinde, müşterilerine hizmet verdiklerini anlatan Çınar, 177 hizmet yılını geride bırakan bir kurumun mensubu olarak, bu yolda kendilerine eşlik eden müşteriler ile PTT'nin bugüne gelmesinde emeği geçen emekli ve çalışanlara teşekkür etti.

İşlem yapmak için girdiği PTT'de 177'nci müşteri olduğunu öğrenen Ceren Akyıl ise mutlu olduğunu söyleyerek PTT Başmüdürü Çınar'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement