İki bakanlık anlaştı! PTT ücretsiz maske dağıtımına başladı - Son Dakika
Güncel

İki bakanlık anlaştı! PTT ücretsiz maske dağıtımına başladı

PTT, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının almış olduğu karara istinaden, online ortamda ePttAVM.com üzerinden ücretsiz olarak maske temini sağlanacağını duyurdu. Ücretsiz maske temini 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki vatandaşları kapsamıyor. Vatandaşların her hafta 5 adet maske alma hakkı bulunuyor.

05.04.2020 19:43  Güncelleme: 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının almış olduğu karar ile ePttAVM.com üzerinden ücretsiz olarak maske dağıtılacak. Maske dağıtımı 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki gençleri kapsamıyor.

PTT'nin online alışveriş sistemi 'ePttAVM' üzerinden ücretsiz maske temini yapılabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada, "T.C Sağlık Bakanlığı ile T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının almış olduğu karara istinaden; online ortamda 'ePttAVM' üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

AİLE ÜYELERİ İÇİN DE MASKE TEMİN EDİLEBİLECEK

Açıklamanın devamında, "Aile üyeleri için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinden doldurarak onlara da ücretsiz maske temin edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

PTT ücretsiz maske dağıtımına başlıyor
İki bakanlık anlaştı! PTT ücretsiz maske dağıtımına başladı

Son Dakika Güncel İki bakanlık anlaştı! PTT ücretsiz maske dağıtımına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement