Puma'dan Kadınlara Özel Program - Son Dakika
Güncel

Puma'dan Kadınlara Özel Program

PUMA geliştirdiği kadınlara özel "Women Traning" programıyla 16 hafta boyunca kadın sporseverleri sporla buluşturmaya hazırlanıyor.

27.01.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Berkman, Levin Tahmaz ve Halil Kılıç gibi ünlü antrenörlerle gerçekleşecek programda kadın sporcular koşudan, spinning'e kadar birçok özel spor aktivitesine katılma şansı bulacak. Kampı başarı ile tamamlayan üç kişi ise Ekim ayında sürpriz bir ismin önderliğinde gerçekleşecek "PUMA Celebrity Bootcamp"e katılma şansı yakalayacak.

1924'te kuruluşundan bu yana insanlara spor ürünler satmaktan çok spor yaparken en üst seviye performansı ve konforu yakalayabilmeleri adına çalışan PUMA, kadınlara özel geliştirdiği spor programı ile benzersiz bir deneyiminin kapılarını açıyor. Farklı insanlar ve farklı mekânlarda profesyonel antrenörlerle gerçekleştirilecek olan program, 16 hafta sürecek ve kampın kazananı benzersiz bir hediye kazanacak.

Şubat'ın ilk haftası başlayacak olan program, her hafta farklı mekânda gerçekleştirilecek. Spinning dersleri "Urban Spinners"ta, Bootcamp dersleri ise Kolektif House'ta yapılacak. Koşu antrenmanlarına da son zamanlarda İstanbul'un en cool ve yaratıcı koşu gurubu olan "Rundamental" eşlik edecek. Her hafta farklı bir branşın ele alınacağı programda kadınlar 16 hafta boyunca profesyonel bir antrenman deneyimi yaşayacaklar. Ahmet Berkman, Levin Tahmaz ve Halil Kılıç gibi ünlü antrenörlerle birlikte gerçekleşecek olan programın Mayıs sonu gibi son bulacak. Kapanış organizasyonu ise daha önce benzeri görülmemiş sürpriz bir event ile gerçekleşecek.

En Başarılı Performansa Ödül

16 haftalık programın sonunda en başarılı olan 3 kişi PUMA'nın Ekim 2016 sonunda yapmayı planladığı ve sürpriz isimlerin yanı sıra cemiyet hayatından ünlü simaların yer alacağı "PUMA Celebrity Bootcamp 2016"ya de katılma şansı yakalayacak.

PUMA Women Traning programının sponsorları arasında Urban Spinners, Doğadan, LR Helath & Beauty, Varta Pilleri, Feel More yer alıyor. Programın outdoor etkinliklerini de Caffe Nero Bebek üstlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Puma'dan Kadınlara Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement