Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e 'Nezaket' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e 'Nezaket' Ziyareti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin\'e \'Nezaket\' Ziyareti

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret ederek keyifli dakikalar yaşadı.

27.03.2017 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret ederek keyifli dakikalar yaşadı.

Nezaket Okulu öğrencileri, veli ve öğretmenleriyle birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret edip eğitim konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Aldıkları eğitimlerle toplumda kısa sürede fark edilen nezaket elçileri, öğrendiklerini bir kez de Çetin'e anlattı. Miniklerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Çetin, çocukların sürprizi ile karşılaştı. Kısa süre önce Kur'an okumayı öğrenen minikler, Çetin'in makamında namaz surelerini okuyarak büyük beğeni kazandı. Çocukların başarısını takdir eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin,

"Ne mutlu bizlere ki vatanına, milletine, dinine, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştiriyoruz. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun" ifadelerini kullandı.

Nezaket Okulu öğrencilerini tek tek öpen Çetin, onlara Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti. Öğrencilere eşlik eden veliler ise böyle bir projeyi Pursaklar'a kazandıran Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkürlerini sundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e 'Nezaket' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement