Pursaklar Belediye Başkanı Çetin yangın bölgesi Milas'ta - Son Dakika
Yaşam

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin yangın bölgesi Milas'ta

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin yangın bölgesi Milas\'ta

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Milas'a giderek Orman yangının devam ettiği bölgede, yangın söndürme çalışmalarına destek veren belediye ekiplerini ziyaret etti.

06.08.2021 12:25  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Milas'a giderek Orman yangının devam ettiği bölgede, yangın söndürme çalışmalarına destek veren belediye ekiplerini ziyaret etti.

Yangın söndürme çalışmalarına destek olan Pursaklar Belediye ekipleri, iş makineleri ve tankerler ile yangın söndürme çalışmalarına gece gündüz demeden devam ederken, orman yangının bir an önce sona ermesi için sahada bulunan ekiplerle koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Osmaniye'deki orman yangınlarına müdahale eden kahramanlara mobil aşevi ile destek veren Pursaklar Belediyesi, yangının kontrol altına alınmasının ardından aşevini de Milas'a yönlendirdi. Ülkeni farklı bölgelerinde orman yangınları başlar başlamaz belediye personelini ve yangın söndürme araçlarını, iş makineleri gönderen Başkan Ertuğrul Çetin'de Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına eşlik etti.

"Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede"

Pursaklar Belediyesi olarak yangın bölgesindeki çalışmalara destek verdiklerini belirten Başkan Çetin, "An itibariyle Milas'tayız. Osmaniye den yönlendirdiğimiz Aşevimiz yemek hizmeti vermeye başladı. İş makinelerimiz ve tankerlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bir günlüğüne de olsa yangın bölgesinde fedakarca çalışan arkadaşlarımıza eşlik ettik. Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Pursaklar Belediye Başkanı Çetin yangın bölgesi Milas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement