Pursaklar'da 8. El Sanatları Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 8. El Sanatları Sergisi Açıldı

Pursaklar\'da 8. El Sanatları Sergisi Açıldı

Pursaklar Belediyesi ile Pursaklar Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “8. Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi” kapalı spor salonunda açıldı.

06.05.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi ile Pursaklar Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "8. Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi" kapalı spor salonunda açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcıları birlikte kesti.

Çeşitli kursa katılan yüzlerce kadının yaptığı el emeği göz nuru ürünler PursaklarKapalı Spor Salonunda görücüye çıktı. Sergi açılışına Kaymakam İhsan Kara, şehir dışındaki programı nedeniyle katılamayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e vekaleten Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çetin, Başkan Yardımcıları Osman Kayaer, Ercan Doğan, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Halk Eğitim Müdürü Orhan Çetin ve çok sayıda davetli katıldı. Hicret Camii önünden kortej yürüyüşü ile başlayan sergi açılışı protokol konuşmaları, halk oyunları ve mehter gösterisi ile devam etti.

Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, yapılan çalışmaların bulunduğu stantları gezerek el emeği ürünleri inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan protokol üyeleri, büyük emekler vererek ortaya birbirinden güzel tasarımlar çıkartan kadınları tebrik etti. Hanımlar da yapmış oldukları çalışmalardan protokol üyelerine hediye ederek "Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

Protokol üyeleri ve açılışa katılan halk, birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergiyi gezdikten sonra verilen kokteyle katıldı. Büyük beğeni toplayan sergi Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda halkın ziyaretine açıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 8. El Sanatları Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement