Pursaklar'dan Suriyeli Sığınmacılara 38. Yardım Tırı Gitti - Son Dakika
Güncel

Pursaklar'dan Suriyeli Sığınmacılara 38. Yardım Tırı Gitti

Pursaklar\'dan Suriyeli Sığınmacılara 38. Yardım Tırı Gitti

Pursaklar Belediyesi’nce Suriyeli sığınmacılar için hazırlanan 38’inci yardım tırı Başkan Çetin’in katılımıyla Tebessüm Çarşısı önünden dualarla uğurlandı.

23.10.2017 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi'nce Suriyeli sığınmacılar için hazırlanan 38'inci yardım tırı Başkan Çetin'in katılımıyla Tebessüm Çarşısı önünden dualarla uğurlandı.

İç savaş nedeniyle Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Pursaklar Belediyesi ve ilçe halkı seferber olmaya devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan bir tır dolusu ihtiyaç malzemesi Şanlıurfa'daki sığınmacı kampına ulaştırılmak üzere uğurlandı. Tebessüm Çarşısı önünden yardım tırını uğurlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Türkiye ve Türk milleti her zaman mazlumlara kucak açmıştır, bundan sonra da kucak açmaya devam edecektir. Bizler Pursaklar Belediyesi olarak 38'inci yardım tırımızı uğurluyoruz. Rabbim kimseyi vatansız bırakmasın. Kış mevsiminde Pursaklarımızdan kışlık giyecek gönderiyoruz. Tırımızın yolu açık olsun" dedi.

Suriyeli sığınmacılar için gönderilen yardım tırında bin 212 adet erkek montu, 605 adet kadın montu, 3 bin 575 adet erkek içlik, 2 bin 815 adet kadın içlik, 50 koli temizlik paketi, 20 adet tekerlekli sandalye, 32 çuval da muhtelif giysi yer alıyor. Yardım malzemeleri Şanlıurfa STK'larınca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Pursaklar Belediyesi daha önce de ihtiyaç malzemesi bulunan 37 yardım tırını bölgeye göndermişti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pursaklar'dan Suriyeli Sığınmacılara 38. Yardım Tırı Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement