Pursaklar Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Demokrasi Nöbetinde

Pursaklar Demokrasi Nöbetinde

Pursaklar Belediyesi 15 Temmuz FETÖ işgal girişimine karşı Türk halkının verdiği demokrasi zaferinin yıl dönümünde, Pursaklar Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

14.07.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi 15 Temmuz FETÖ işgal girişimine karşı Türk halkının verdiği demokrasi zaferinin yıl dönümünde, Pursaklar Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı'nda demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi program hazırlayan Pursaklar Belediyesi, işgal girişimini ve buna karşı halkın verdiği kahramanlık destanını unutturmuyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı'nda başlayan demokrasi nöbetlerine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda Kur'an tilaveti, 15 Temmuz belgeseli, kahramanlık türküleri ve protokol konuşmaları yapıldı.

Gecede konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Bir yıl önce 15 Temmuz gecesi FETÖ ülkemizi işgal etmeye kalkıştı. Bunları lanetliyoruz. Bunların terör örgütü lideri sözde hocaları beddua ediyordu. Beddua geri döndü ve ocaklarına ateşler saldı, yuvalarını yıktı, yurt dışına kaçtılar. Bu millet bunların ihanetine dur dedi. Tankların altına yatan bu millet dünyaya mesaj verdi. 15 Temmuz gecesi Tebessüm Şehri'nin mütebessim insanları Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanlara döküldü. Bizim vergilerimizle alınan silahlar bize doğrultuldu. Asker kılıklı teröristlerin ihanetine maruz kaldık. Bu ihaneti bu millet asla unutmayacak. Bizler de Pursaklar Belediyesi olarak bunu unutmayacağız, unutturmayacağız. Dünyada zalimlere karşı dimdik duran bir lider var. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara da "Bu kahraman millete öncülük eden Başkomutanımızı gördük. Sokaklara çıkın dedi ve millet sokaklara çıktı. Bugün de sokaklardayız" dedi. Başkan Çetin öncülüğündeki Pursaklar halkı etkinliklerle birlikte gece geç saatlere kadar demokrasi nöbetine devam etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement