Putin'den Kırım Açıklaması - Son Dakika
Dünya

Putin'den Kırım Açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisine sorulan Kırım sorusuna yönelik, “Kırım’ın, Ukrayna’nın problemleri var olduğunu söylediniz.

30.03.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisine sorulan Kırım sorusuna yönelik, "Kırım'ın, Ukrayna'nın problemleri var olduğunu söylediniz. Böylece Kırım'ı Ukrayna'dan ayırarak çok doğru yaptınız" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Arktik-Diyalog Bölgesi Uluslararası Arktik Forumunun kapsamında Amerikan CNBC temsilcisinin sorularını yanıtladı. Rus lider Vladimir Putin'e, "Şu anda Rusya ve Batı ülkeleri arasındaki ilişkilerin düşük noktada olduğunu biliyoruz. Bu Ukrayna ve Kırım'a bağlı. Bu durumda güven nasıl inşa edilir diye sormak isterim. Yani mesela Amerika, Rusya'nın ABD seçimleri etkilemek için yanlış bilgiyi kullandığını ifade ettiğinde Arktik üzerinde işbirliğimizi kurmak zordur" sorusu soruldu. Putin ise "Biliyordum. Burada, bu platforma Rus-Amerikan ilişkilerine yönelik sorunların getirilmesini istemezdim. Ama muhtemelen size böyle bir emir veren şirketiniz CNBC'e duyduğum saygı adına, size saygı adına cevap veriyorum. Ayrıca size bu soru sorduğunuz için teşekkür ediyorum. Çünkü bu konuyu ele alırken siz Kırım'ın, Ukrayna'nın problemleri var olduğunu söylediniz. Böylece Kırım'ı Ukrayna'dan ayırarak çok doğru yaptınız" dedi. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Putin'den Kırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement