Putin'den Kurban Bayramı mesajı: Rusya'ya yaptıkları katkılar çok değerli - Son Dakika
Güncel

Putin'den Kurban Bayramı mesajı: Rusya'ya yaptıkları katkılar çok değerli

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da yaşayan Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutlayarak ülkeye yaptıkları katkıların çok değerli olduğunu söyledi.

11.08.2019 15:11  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesindeki Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Rusya'daki Müslümanların büyüklerinden kendilerine kalan bu geleneği korumalarının 'mutluluk verici' olduğunu ifade eden Putin, Müslümanların ülkeye yaptıkları katkıların değerli olduğunu vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Kremlin tarafından yayınlanan Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı:

"BU YÖNDE EĞİTMELERİ MUTLULUK VERİCİ"

"Hac döneminin sona erdiğinin işareti olan bu İslam bayramı, insanları bir araya getirmeye, ayrıca sevgi, iyilik ve merhamet değerlerini güçlendirmeye yarıyor. Rusya'daki Müslümanların da babalarından ve dedelerinden kendilerine kalan bu kültürel ve manevi mirası el üstünde tutmaları ve genç kuşakları da bu yönde eğitmeleri mutluluk verici."

MÜSLÜMANLARA ÖVGÜ

Ayrıca tebrik mesajında Rusya'daki Müslüman toplumunun birçok iyi iş ve girişime imza attığını kaydeden Putin, ülkedeki Müslüman kurumların devlet ve halk kurumları ile verimli bir işbirliği yürütülmesi ve dinlerarası diyaloğun desteklenmesine sunduğu katkının çok değerli olduğunu ifade etti.

Putin\'den Kurban Bayramı mesajı: Rusya\'ya yaptıkları katkılar çok değerli
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Putin'den Kurban Bayramı mesajı: Rusya'ya yaptıkları katkılar çok değerli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement