Putin'in 'Gizem' Esprisi Twitter'da Tepki Topladı - Son Dakika
Güncel

Putin'in 'Gizem' Esprisi Twitter'da Tepki Topladı

Putin\'in \'Gizem\' Esprisi Twitter\'da Tepki Topladı

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Başbakan'a yöneltilen Greenpeace aktivisti 'Gizem Akhan' sorusuna verdiği yanıt, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

22.11.2013 22:39  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya temasları sırasında St. Petersburg'da bir araya gelen Başbakan Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in düzenlediği ortak basın toplantısında, Putin'in yaptığı 'Gizem' esprisine sosyal medyada tepki yağdı.

SALONDAKİLER KAHKAHA ATMIŞTI

Erdoğan'a bir Türk gazeteci "Gizem Akhan'ı da Türkiye'ye götürme ihtimaliniz var mı?" sorusunu yöneltince Putin, "Sayın Başbakan eşiyle buraya geldi. Nasıl götürebilir, nasıl bir soru soruyorsunuz? diyerek araya girdi. Espiri sonrası Başbakan tebessüm ederken salondakiler kahkahaya boğuldu.

UTANÇ VERİCİ KARŞILANDI

Twitter'da 'utanç verici' olarak nitelendirilen Putin'in bu sözleri espri değil, politik bir gaf olarak algılandı. Twitter kullanıcıları, Putin'e tepki göstererek Gizem Akhan'ın yanında olmaya devam edeceklerini belirten paylaşımlarda bulundular.

İşte Putin'e yönelik Twitter kullanıcılarının tepki dolu paylaşımları;

asli aydintasbas @asliaydintasbas
Putin ayip etti. Bir kadin olarak rahatsiz oldum bu espriden.

Ümit Alan @umitalan
Türkiye 'de bir yabancı eylemci tutuklu olsa ve biri gelip Başbakan'a onunla ilgili soru sorsa azarlanırdı. Putin'in iğrenç esprisini arardık

Guler Komurcu @gulerkomurcu
Erdoğan in 'ben ve esim ''kizimizi'' yanimizda gormek istiyoruz' demesi gerekirdi...Putin'in cirkin 'goturmece muhabbeti' kabul edilemez

medya izleme rehberi ‏@haberehberi
Putin, Gizem Akhan ile ilgili olarak sorulan soruya oldukça cinsiyetçi, güya espiriyle cevap verdi.:" Başbakan buraya eşiyle geldi."

Merve Şebnem ‏@mervesebnem
Putin'in Gizem Akkan için yaptığı espri buradaki trolleri öp de başına koy dedirtecek cinsten.

Sevgi Akarcesme ‏@sevgistanbul
Putin'in Gizem'le ilgili yaptığı espriyi komik bulan? Belki tercümede kayboldu ama kadın deyince aklına bir tek şey gelen adam modeliydi.

Mehmet Guler ‏@mehmetguler28
@SerminTerzi Putin'in Gizem Akkan için yaptığı espri çok çirkin...

Serkan Göl ‏@serkanbass
Gizem'in Türkiye'ye gelmesi ile ilgili Putin iğrenç bir espri'mi yaptı, benmi yanlış anladım???

Selcuk Gurlemez ‏@Hooligan1907
Erdoğan dönerken Gizem'i de götürecek mi" sorusuna, Putin:"Bildiğim kadarıyla eşiyle geldi" dedi. Espiriler falan Putin bildiğin İncici çktı

Pınar Yurtsever ‏@pinaryurtsever
Putin'in Gizem esprisini kınıyorum, utanç verici...

uğur gürses @ugurses
Bir kadın yurttaşı aşağılaniyor, Başbakanı gülüyor...


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Putin'in 'Gizem' Esprisi Twitter'da Tepki Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement