Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı

Rusya Devlet Başkanı Putin'in gizli sevgilisi olduğu iddia edilen eski jimnastikçi Anna Kabaeva, Moskova'da oy vermeye geldiği binada görüntülendi.

19.03.2018 11:45  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vldaimir Putin'in sevgilisi olduğu iddialarıyla dikkatleri üzerine çeken jimnastikçi Anna Kabeva, Rusya'daki seçimler sırasında görüntülendi. Sabah erken saatlerde oy vermeye gelen Kabaeva gazetecileri karşısında görünce şaşırdı.

"KESİNLİKLE O KAZANACAK"

Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı

Gazetecilerin 'Kime oy verdiniz' soruları karşısında sessizliğini koruyan Kabaeva yanıt vermekten kaçındı. Ancak daha sonra kullandığı cümleyle seçimlerde kime oy verdiğini belli etti. Kabaeva, "Kesinlikle o kazanacak" ifadelerini kullanarak Putin'i işaret etti.

Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı

PUTİN'DEN 2 ÇOCUĞU OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın uzun süredir Vladimir Putin ile bir ilişkisi olduğu, evlendiği hatta 2 çocuğunun babasının Putin olduğu iddia ediliyordu. Daha önce parmağında yüzükle görüntülenen Kabaeva, bir kez daha yüzükle görüntülenince Putin iddiaları yine gündeme gelmişti.

Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı

Bu görüntüler üzerine Kabaeva ile Putin'in gizlice evlendiği iddia edilmişti.

Vladimir Putin eski eşi Ludmiła Putina'dan 2013 yılında anlaşarak ayrılmıştı. Tam açıklanmasa da bunun sebebinin Alina Kabaeva olduğu söyleniyor.

Putin\'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı

Son Dakika Dünya Putin'in Jimnastikçi Aşkı Sandık Başında Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ilik: ilik.. 2 3 Yanıtla
  • ABDÜLCABBAR: BU BAYAN GİBİ GÜZEL BİR KARIN OLSA 10 SENE FAZLA YAŞARSIN.MAŞALLAH TÜFEK DEMİRİ GİBİ DÜZGÜN............. 0 0 Yanıtla

Advertisement