Qnap Ts-212 Nas Depolama Ünitesi - Son Dakika
Teknoloji

Qnap Ts-212 Nas Depolama Ünitesi

Qnap Ts-212 Nas Depolama Ünitesi

Qnap Ts-212 Nas Depolama Ünitesi Özellikleri.

23.04.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Qnap TS-212 Nas Depolama Ünitesi Genel Özellikleri

Multimedya İstasyonu: Fotoğraf Paylaşım, Müzik, Film ve video Ev Eğlence MerkeziYeni dijital ev deneyimi için kolay kullanımlı depolama merkezi

Ev kullanımı için QNAP TS-112 NAS sunucusu, nihai dijital ev eğlencesi deneyimi için ağ depolama merkezi kullanımı kolay Tanıtımı. QNAP Turbo NAS sunucuları, dijital fotoğraf, müzik ve film/ video paylaşımı ve yedeklenen ev bilgisayarları tutmak için yeni bir yaklaşım vardır. Kolayca fotoğraf görüntülemek, müzik dinlemek ve hatta PS3, Xbox 360 veya diğer ağ medya oynatıcılar aracılığıyla ağ üzerinden NAS akan bir geniş ekran TV veya projektör üzerinde Full HD 1080p filmleri izleyebilirsiniz. Bu web tarayıcıları tarafından Internet üzerinde nerede olursanız olun ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte multimedya içerik paylaşabilirsiniz. iPhone/ iPod touch/ iPad ve Android kullanıcıları paylaşılan fotoğraflara gözatmak veya doğrudan cihaza içerik akışı ile 3G veya Wi-Fi bağlantısı ile her yerde kendi müzik koleksiyonlarını dinleyebilirsiniz - hiçbir senkron gereklidir. QNAP NAS dijital ev sineması keyfi yaşama nihai getiriyor..

Yedekleyin ve dijital fotoğraflarınızı paylaşmak

QNAP NAS fotoğraf yedekleme, arşivleme ve paylaşma için ideal bir cihazdır. Basitçe oluşturmak ve organize güzel bir albüm, bir web tarayıcısı tarafından ve aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz, NAS için fotoğraf yüklemek. UPnP uyumlu oyuncuları ile tüm albümleri görebilirsiniz. Ailenizle birlikte geniş ekran TV'de resim tarama kolay olmamıştı!.

Kendi ev müzik kütüphanesi oluşturmak ve her yere zevk

Kolayca müzik dosyalarını saklamak ve PC veya çeşitli medya çalarlar için bunları paylaşmak için bir müzik sunucusu olarak QNAP NAS kullanabilirsiniz..

Ev Sinema/ Video Merkezi

QNAP NAS sayıda ev videoları, filmleri saklamak için ideal bir video depolama merkezi, ve Blu-ray veya DVD yırtık. Sadece bu değil, PS3, Xbox 360, ve diğer ağ medya oynatıcılar aracılığıyla NAS akan TV'nizde Full HD film keyfini çıkarabilirsiniz.NAS yeterince hızlı çoklu 1080p HD akışlarını desteklemek için, 70MB/ s * aşan yüksek hızlı veri aktarımı sunuyor. Fısıltı kadar sessiz tasarımı size doğru oturma odasında iyi sinema sınıf ev sineması deneyimi getiriyor..

Ana Veri Yedekleme

QNAP yedekleme programı NetBak çoğaltma ile, otomatik olarak ağ üzerinden bir QNAP NAS Windows PC'den önemli dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. Sen NAS çoklu PC'ler gerçek-zamanlı senkronizasyon ve zamanlanmış yedekleme yürütmek ve aynı zamanda özgün bir konuma veya bir PC çökmesi durumunda yeni bir dizine verileri geri yükleyebilirsiniz. Buna ek olarak, QNAP NAS dahil olmak üzere birçok üçüncü parti yedekleme yazılımı uygulamaları ile uyumlu .

Ev Yazıcı Sunucusu

Sen QNAP NAS 3 USB yazıcı bağlanabilir ve ağ (LAN veya Internet) baskı için aile üyeleri ile yazıcıları paylaşabilirsiniz.

Kullanışlı Wi-Fi Bağlantısı

Kolay erişim için bir USB Wi-Fi dongle aracılığıyla kablosuz ev ağına Turbo NAS bağlayın. NAS Wi-Fi bağlantısı için hızlı 802.11n ve 802.11g dongle ile uyumludur..

MyCloudNAS Servis

MyCloudNAS her yerden uzaktan NAS bağlanmanızı sağlayan bir hizmettir. Çeşitli NAS hizmetleri kolayca yayınlanan ve internette ulaşılabilir. Sen download ve upload dosyaları yedeklemek ve anında fotoğraf ve müzik paylaşabilir ve hatta diğer bulut depolama sağlayıcılar için NAS önemli dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz..

Apple iPhone ve Android Telefonları Kablosuz Veri Erişim

QMobile iPhone, iPod touch, iPad ve Android kullanıcıları için özel bir uygulamadır. Her yerde olursa olsun mobil cihazların gerçek depolama boyutu gelen QMobile tarafından NAS üzerinde fotoğraf, müzik ve video dosyalarının Terabytes görüntüleyebilir ve oynayabilirsiniz. Ayrıca anlık paylaşımı için iPhone QNAP NAS Straightway fotoğrafları yükleyebilirsiniz..

Kullanımı Kolay, Kolay Kurulum

Kolay kullanımlı sihirbaz ürün CD'sinde yer almaktadır. Sadece birkaç tıklama ile adım adım gitmek, ve birkaç dakika içinde yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz. NAS kullanıcı-dostu AJAX web arayüzü ile tasarlanmış, kolayca tüm özelliklerini keyfini - Gerekli yok IT uzmanlığı.

Ev ağı için yüksek hızlı veri paylaşımı

Gigabit Ethernet arayüzü ve gelişmiş işlemcisi sayesinde, NAS ultra-yüksek-hızlı ev ağı veri transferi sağlar. Hızlı bir şekilde kısa bir süre içinde film, fotoğraf ve müzik büyük miktarda saklayabilirsiniz.

İnternet

QNAP NAS yüksek hız BT, eMule, FTP, HTTP indirme için mükemmel bir indirme merkezidir. Siz yerel ağ veya internet üzerinden uzaktan indirme görevlerini yönetmek için QGet programı ile Download Station kullanabilirsiniz. NAS ayrıca sürekli NZB indirme destekler, ve eMule bir PC'de açmadan yüklü QPKG ile indir..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Qnap Ts-212 Nas Depolama Ünitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement