Quaresma'dan Fikret Orman'a yanıt geldi! - Son Dakika
Spor

Quaresma'dan Fikret Orman'a yanıt geldi!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Fikret Orman'ın kendisi için "Parasını verin, gönderin gitsin" açıklaması üzerine konuştu. Tecrübeli futbolcu, yönetime mesaj göndererek "Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim, gelince gerçekleri açıklayacağım. İsteyen, istediğini düşünmekte özgürdür" dedi.

18.06.2019 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma sosyal medyadan flaş açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu, yönetime mesaj göndererek "Başkanın verdiği açıklamaya yönelik yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim. İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım. İsteyen istediğini düşünmekte özgürdür" ifadelerini kullandı.

Quaresma'nın alacaklarını alamadığı için kulübe ihtarname çektiği kaydedilmişti. Başkan Fikret Orman'ın da bu duruma çok sinirlendiği ve "Parasını verin, gönderin gitsin" dediği haberlere yansımıştı.

Quaresma\'dan Fikret Orman\'a yanıt geldi!

Son Dakika Spor Quaresma'dan Fikret Orman'a yanıt geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gs li: parasını ve bonservisini verin fatih terimle 2 sene daha oynar :) 3 0 Yanıtla
  • Ufuk : Fiko sen git fiko adın batsın 2 0 Yanıtla
  • mıstık: q7 bjk bjk olarak kalacak q7 kıskanıyorlar 2 0 Yanıtla
  • mıstık: q7 bjk koparmak için q7 karalaması yapıyorlar q7 bjk kimse koparamazlar 2 0 Yanıtla
  • Tespitci: Fikret orman gibiler yuzunden dunyada bizi sevmiyor muslumani gavuru yok bu isin istemiyorsan adami neden kucuk dusuruyorsun gonder kimseye birsey deme burak yilmaz mi sandin adam dunya kupasini kaldirdi fikret orman gibiler yuzunden bizi disarda sevmiyorlar bizim oyuncuyada boyle yapsa portekiz bnm icin portekiz biter bu boyledir 1 0 Yanıtla

Advertisement