Quentin Tarantino'dan Yeni Film Müjdesi - Son Dakika
Teknoloji

Quentin Tarantino'dan Yeni Film Müjdesi

Quentin Tarantino\'dan Yeni Film Müjdesi

Amerikalı ünlü yönetmen Quentin Tarantino, merakla beklenen yeni filmin senaryo hazırlıklarını bitirdi ve filmin adını duyurdu.

13.01.2014 16:30  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Furkan Yaldız - - Ünlü yönetmen ve 2 Oscar ödüllü senarist Quentin Tarantino, Kasım ayında yeni filmi için senaryo hazırlıklarına başladığını duyurmuştu. Merakla beklenen filme dair bu zamana kadar sır vermeyen Tarantino, yeni filmin adını açıkladı. Senaryosu artık hazır olan western filminin adı 'The Hateful Eight' oldu.

Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino, çok önceden son filmi Django Unchained'i çekerken çok eğlendiğini ve bu yüzden yeni filmin de western türünde olacağını açıklamıştı. Merakla beklenen The Hateful Eight filminin oyuncu kadrosu hakkında söylentiler de baş göstermeye başladı. Deadline'ın yapmış olduğu habere göre, Quentin Tarantino'nun yazdığı ve yönettiği Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) ve Django Unchained (Zincirsiz) filmlerinde oynayan Avusturyalı aktör Christoph Waltz, bu yeni filmde de olacak. Ayrıca, Bruse Dern'in de The Hateful Eight'de rol alacağı iddia ediliyor.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Quentin Tarantino'dan Yeni Film Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement