Quentin Tarantino ve Jerrod Carmichel Yapımı Django/Zorro Filmi Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Quentin Tarantino ve Jerrod Carmichel Yapımı Django/Zorro Filmi Geliyor

Quentin Tarantino ve Jerrod Carmichel Yapımı Django/Zorro Filmi Geliyor

Quentin Tarantino, Dynamite Entertainment'in Django/Zorro çizgi romanını sinemaya aktarmayı planlıyor. Ünlü yönetmen, filmin senaryosunu aktör ve komedyen Jerrod Carmichel ile birlikte kaleme alacak.

04.06.2019 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jamie Foxx'un oynadığı kelle avcısı Django, beyazperdede karşımıza çıktığından bu yana önemli bir hayran kitlesi edindi ve şu anda yoluna çizgi romanlarla devam ediyor. Bu çizgi romanlardan biri sinemaya uyarlanacak.

Tarantino'nun yazar Matt Wagner ile birlikte yazdığı Django/ Zorro çizgi romanı 2015 yılında piyasaya çıkmıştı. Çizgi roman, Tarantino'nun filminden birkaç yıl sonrasında geçiyordu. Django, batı eyaletlerinde kelle avcılığı yaparken yolu Diego de la Vega, nam-ı diğer Zorro ile kesişmişti. de la Vega'nın "koruması" rolünü üstlenen Django, bölgede başlayan yeni bir kölelik hareketini fark etmişti. Zorro ile beraber epey kan dökerek adaleti sağlamışlardı.

<a class='keyword-sd' href='/quentin-tarantino/' title='Quentin Tarantino'>Quentin Tarantino</a> ve Jerrod Carmichel Yapımı Django/Zorro Filmi Geliyor

Carmichel daha önce kendi NBC sitcom dizisi The Carmichel Show'u yaratmıştı. Hulu dizisi Ramy'nin uygulamacı yapımcısı olan Carmichel'in senaryoyu Tarantino ile birlikte mi yazacağı yoksa sadece danışmanlık mı vereceği bilinmiyor.

Şu anda çalışmaları devam eden Once Upon a Time in Hollywood, Tarantino'nun 9. Filmi olacak. Tarantino, muhtemelen son filmini daha farklı bir yapıma harcayacak.

Film hakkında şu anda başka hiçbir bilgi yok. Çekimlerin ya da çalışmaların yakın zamanda başlaması beklenmiyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Quentin Tarantino ve Jerrod Carmichel Yapımı Django/Zorro Filmi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement