R&V Tasarımı Uzakdoğu-Batı Sentezinden Yola Çıktı - Son Dakika
Kadın

R&V Tasarımı Uzakdoğu-Batı Sentezinden Yola Çıktı

R&V Tasarımı Uzakdoğu-Batı Sentezinden Yola Çıktı

Hailey Baldwin Sunuculuğunu Yaptığı TV Showrunda Raisa&Vanessa Tasarımı Tercih Etti.

17.01.2018 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Maxim'in, 2017 yılında dünyanın en seksi yüz kadını arasında zirveye taşıdığı, dünya moda evlerinin vazgeçilmez yüzü ve ilham perisi 21 yaşındaki süper model Hailey Baldwin, Amerika'da yayınlanan ve sunuculuğunu üstlendiği TV showunda Raisa&Vanessa imzalı tulum tercih etti.

Raisa & Vanessa'nın 2017 yılından beri süren yurt dışı yolculuğunda giydirdiği onlarca Hollywood ismi arasına, geçtiğimiz hafta Hailey Baldwin de eklendi. Stiliyle Instagram'da dünya çapında üne kavuşan Baldwin, ayrıca profesyonel modellik kariyeriyle de dikkatleri üstüne çekiyor. Bugüne kadar onlarca dünya markasının podyumunda yürüyen model aynı zamanda özel bir TV kanalında sunduğu eğlence programıyla da televizyonculuk kariyerini sürdürüyor.

Baldwin'in Ocak ayında yayınlanan TV programının sezon finalinde giymeyi tercih ettiği tasarım, Raisa&Vanessa'nın 21 Aralık 2017'de gerçekleşen , özel bir defileyle tanıttığı Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonuna ait. Haliey Baldwin'in kusursuz fiziği ve kendine has stiliyle yorumladığı R&V tasarımı ; markanın Uzakdoğu-Batı sentezinden yola çıkarak hazırladığı Noblesse of the Asian Soul adlı koleksiyona ait.

Raisa & Vanessa, Türkiye''nin yanı sıra Los Angeles ve Paris, New York ülkelerinde de moda severlerle buluşmaya devam edecek.

Tasarımcıların koleksiyonlarına Türkiye'de Arnavutköyde ki Showroomlarından , Gizia Gate mağazalarından ve İstinye Park Vakko Couture mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın R&V Tasarımı Uzakdoğu-Batı Sentezinden Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement