Rafting Sonbaharda da Gözde - Düzce - Son Dakika
Spor

Rafting Sonbaharda da Gözde - Düzce

Sonbahar mevsiminin başlangıcında devam eden sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Düzce'deki rafting tesislerinde yoğunluk oluşturdu.

24.09.2017 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonbahar mevsiminin başlangıcında devam eden sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Düzce'deki rafting tesislerinde yoğunluk oluşturdu.

Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyündeki tesisleri tercih eden raftingciler, Melen Çayı'nda rafting yaparak serinledi.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonbaharın gelmesiyle rafting sporuna olan ilginin artarak devam ettiğini söyledi.

Rafting sporunu iki sezon olarak değerlendirdiklerini aktaran Tepe, şöyle konuştu:

"Rafting sporunu iki sezon olarak biliyoruz. Birinci sezon, mart ve mayıs ayları, ikinci sezon ise eylül-aralık aylarını kapsıyor. Sonbahar mevsimi başladı, misafirlerimiz sonbaharda da rafting yapmak için Melen Çayı'na geliyor. Sezon olarak iyi başladık, sonbaharın gelmesi ve yaprak dökümüyle turlarımıza devam ediyoruz. Vazgeçilmez sporumuza her geçen gün ilgi artıyor."

Melen Çayı'nın güzelliklerinin farklılığına değinen Tepe, İstanbul ve Ankara'nın tam ortasında olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Tepe, sıcaktan bunalan ve şehir gürültüsünden kaçmak isteyenlerin burayı tercih ettiğini vurgulayarak, "Burayı görenler, parkurun, adrenalin dolu ve güvenli olduğunu bilerek buraya tekrar geliyor. Talep her yıl artıyor, talep arttıkça tesislerimiz daha güzel imkanlar sunmak için yarışıyor." dedi.

Rafting Sonbaharda da Gözde - Düzce
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rafting Sonbaharda da Gözde - Düzce - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement