Raftinge Hafta Sonu İlgisi - Son Dakika
Güncel

Raftinge Hafta Sonu İlgisi

Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Dokuzdeğirmen rafting parkuru Ramazan ayı öncesi tıklım tıklım oldu.

05.05.2019 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Dokuzdeğirmen rafting parkuru Ramazan ayı öncesi tıklım tıklım oldu.

Son yıllarda adrenalin tutkunlarının gözde alanı haline gelen Melen Çayı, ramazan ayı öncesinde doğa sporlarını sevenlerin akınına uğruyor. Rafting için özel kıyafetlerini giyen yerli ve yabancı doğa severler kendilerini melen çayının serin sularına bıraktı.

Melen Çayı çevresinde bulunan 4 işletmede 13 kilometrelik heyecan dolu parkurda botlara binen maceraseverler, çaydaki debinin de yüksek olması dolayısıyla adrenalin yaşadı.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı öncesi bütün rezervasyonların dolduğunu söyledi.

Havaların güzel olması ve suyun debisinin yüksek olmasının vatandaşları cezbettiğine değinen Tepe, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız akın akın geliyor. Suyun debisi şu an olması gerekenin üzerinde ve adrenalin tutkunlarının arayıp bulamayacağı bir ortam. Ramazan ayı içerisinde de burayı tercih eden yerli ve yabancı turistler olduğu için turlarımız devam edecek.Şuandan itibaren Ramazan Bayramı dahil Haziran ayından yıl başına kadar rezervasyonlarımız doldu.Bu senedeki ziyaretçi hedefimi 200 bin civarında. Melen çayı üzerinde en önemli doğa sporu rafting,bunun yanı sıra buraya gelen misafirler çadır kampı, zipline, insan sapanı, treking, atv, olta balıkçılığı,bisiklet turları gibi aktivitelerin yanı sıra traktör gezileri de yapmaya başladık."

Bölgeye birçok spor alanında yatırımın geldiğini fakat en başta raftingin adrenalin tutkunlarını kente çektiğini vurgulayan Tepe, "Düzce sporseverlerin adresi haline geldi. Türkiye'nin rafting cenneti haline geldik. İstanbul ve Ankara gibi metropollerin arasında olmamız en büyük avantajımız. Çok büyük talep var ve artık adrenalinin merkezi haline geldik." diye konuştu.

Raftinge Hafta Sonu İlgisi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Raftinge Hafta Sonu İlgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement