Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir?

Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir?

Paylaştığı fotoğraflar ve sözleriyle adından söz ettiren, rahibe kılığında sosyal medyada fotoğraf paylaşan Hilal Cebeci kimdir?

31.07.2018 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FASIL GRUBU KURDU

Fenomen haline gelen , 4 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak 1993 yılında Erdal Erkoç ve Sinan Erkoç ile birlikte çalıştı. Yine 1993 yılında bir fasıl grubu kurarak Polat ve Dedeman Otel'lerinde fasıl yaptı. 94 yılında Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 1997 yılında kadar da bazı gece kulüplerinde sahne aldı.

''EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN BAYAN ŞARKICI''

Şarkıcı Hilal Cebeci, 1999 yılında ''Köylü Güzeli'' adındaki ilk albümünü çıkardı. Bu albüm ile ''Kral TV Müzik Ödülleri''nde ''En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı'' ödülünü aldı. İlk albümüyle elde ettiği başarı sayesinde 45 ilde halk konseri verdi. 2000 yılında da ''Alo Yarışma'' adında program sundu. 2001'de ''Şarkıcı'' adlı filmde rol aldı. Aynı yıl ikinci albümü ''En Güzel Ben Severim'' i çıkardı. İkinci albümde ilk albümde yakaladığı başarıyı yakalayamadı. 2003 yılında ''Yükselme Zamanı'' albümü ile tekrar istediği başarıya ulaştı.

Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir?

''PANPİŞ'' AKIMINI BAŞLATTI

Her yaptığıyla olay yaratan şarkıcı, 2011 yılının Temmuz ayında Twitter'dan paylaştığı fotoğraflarıyla da ''Panpiş'' akımını başlattı ve en çok takipçiye sahip ünlüler arasına girdi. Bu aralar da sosyal medyada rahibe kılığına girdiği fotoğrafıyla günün konusu olan Cebeci fotoğrafa, "İnanır mısınız, hayatım bir rahibeninkinden farksız. Hatta onlarınki daha eğlencelidir. NET '' notunu düştü.

Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir?

Son Dakika Güncel Rahibe Olan Hilal Cebeci Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement